Trejd glasine - Ajseja Tomas šokirao navijače Bostona, Rubio na Istoku, bivši MVP ide kod Bjelice?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 21.02.2017.
09:03
Izvor: Sportske.net

Sve je manje vremena, jedan tvit uzburkao Ameriku, kakve su kombinacije u igri?

EPA/CJ GUNTHER
EPA/CJ GUNTHER

Povezane vesti

Hajde da krenemo redom.

Ajseja Tomas je jednim tvitom  zaintrigirao navijače Seltiksa, ali se ispostavilo da je bio sam neoprezan, priče oko trejda za Batlera ili Mela Entonija, nemaju uporište. U pitanju je "emodži" "par očiju"" koji najavljuje velike stvari.

Jer, on je ovo isto tvitovao par sati pre nego što je Al Horford potpisao kao slobodni agent za Seltikse. Odmah se digla uzbuna, pričalo se o nekim varijantama trejda, ali nijedna nije uključivala Tomasa.
Sa druge strane, Derik Rouz bi mogao u Timbervulvse, što bi značilo da Riki Rubio odlazi u Nikse. Naime, Tom Tibod vidi Krisa Dana kao prvog pleja u budućnosti.

Rubio gleda ka Čikagu, priča se o trejdu za Robina Lopeza. I brat centra Bulsa, Bruk, koji igra za Bruklin bi mogao da pakuje kofere, za njega je zainteresovana Indijana. Oni bi uparili Lopeza sa Majlsom Tarnerom, uz to dobili bi igrača koji regularno može da postiže poene svake večeri i da im napadačku opciju uz Pola Džordža, ali pitanje je šta bi mogli da ponude Netsima koji žele pikove kako bi stvarali tim u narednih nekoliko godina.

Iskusnog Lua Vilijamsa iz Lejkersa žele i Juta i Vašington, ali u Los Anđelesu ne traže igrače, već pikove prve runde.

Na kraju, Boston još nije odustao od Džahila Okafora, ali problem je takođe šta mogu da ponude Filadelfiji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke