Traži kuću u Sakramentu, a Kingsi ga uvredili milionskom ponudom!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 17.10.2019.
18:57
Izvor: Sportske.net

Košarkaš ekipe iz glavnog grada Kalifornije nezadovoljan ponudom za produžetak saradnje.

EPA/JOHN G. MABANGLO
EPA/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Kockao se Vlade Divac, kada je DeMarkusa Kazinsa poslao u Nju Orleans Pelikanse, a zauzvrat dobio Badija Hilda, između ostalih.

Prepoznao je GM "Kraljeva" u momku sa Bahama veliki potencijal, iako je imao jako lošu ruki sezonu u Nju Orleansu.

Ispostavilo se da je u pravu, Hild je postao jedan od najboljih igrača Sakramenta, izrastao je u vrsnog šutera i praktično je prva napadača opcija ekipe iz Kalifornije.

Došlo je vreme da se razgovara i o produžetku saradnje, a Hild je izjavio da je prosto uvređen ponudom koju su Kingsi stavili pred njega.

"Vidim to kao uvredu. Osećam da vredim daleko više od toga. Ako mi kažete da sam tip za vas i da želite da gradite ekipu oko mene, sve što morate da uradite je da mi to pokažete. Dela govore više od reči. Ako samo pričate i ništa ne pokazujete, neću to moći da poštujem.

Volim da igram ovde. Želim da budem ovde. Ovo je moj dom. Pokušavam da kupim i kuću, ali sve je na čekanju jer ne znam da li će mi se stvarno posvetiti
", izjavio je Hild.

Buddy Hield Badi Hild

Naime, Kingsi su svom startnom beku ponudili produžetak saradnje težak 90 miliona dolara, ali on želi najmanje 110 miliona, kako bi ostao u Kaliforniji.

Bogdanoviću su ponudili 50 miliona na četiri godine, kako bi srpski košarkaš narednog leta mogao da bude ograničeno slobodan.

Sva je prilika da će i Bogdan odbiti tu ponudu, kako je jasno da kao slobodan igrač može da dobije daleko više, mada je i reprezentativac Srbije i najbolji strelac minulog Mundobasketa istakao da želi da ostane u redovima Sakramenta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke