Tračak nade za Voriorse!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 09.06.2019.
19:40
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion je u teškoj situaciji.

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Toronto Reptorsi su iznenadili čitav košarkaški svet, gubili su sa 2:0 od Milvokija u finalu Istoka, dobili su četiri naredne utakmice i plasirali se u veliko finale.

Dobili su prvi meč na svom parketu, ali je Golden Stejt uzvratio brejkom, stekao se utisak da nas i ove godine čeka isti ishod finala.

Ipak, činjenice da Durent odavno nije sa timom zbog povrede, ali i da se Klej Tompson povredio za utakmicu broj tri, dovele su do toga da Reptorsi vežu dva brejka i dođu do velikih 3:1 u seriji, pred utakmicu broj pet, koja se u noći između ponedeljka i utorka igra u Kanadi.

I pored činjenice da Toronto ima veliku prednosti, aktuelni šampion nije pokazao da bez Durenta ima snage da se nosi sa Kavajem Lenardom i ekipom.

Ponajbolji igrač franšize iz Ouklenda je van stroja od pete utakmice polufinala Zapada protiv Hjustona, zbog povrede lista.

Juče su se pojavile informacije da Kej Di ne deluje dovoljno spremno i da je teško očekivati da će igrati u Kanadi.

Ipak, trener "Ratnika" Stiv Ker je izjavio da je Durent dobio dozvolu da trenira za peti meč, što je svakako dobra vest za Golden Stejt.

To ne znači da će sasvim sigurno nastupiti, jasno je da nije dovoljno spreman, ali je isto tako da nema vremena za čekanje, Toronto ima meč-loptu kod kuće.

Durent će trenirati sa mlađim igračima, videćemo da li će za nekih 30ak sati uspeti da se spremi za jako važan meč.

Tu je i činjenica da Durent ovog leta postaje slobodan agent, mediji u SAD veruju da će napustiti Golden Stejt, a kao favoriti za njegov paraf za sada važe LA Klipersi i Njujork Niksi, mada ne treba otpisati ni ostale opcije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke