TOTALNI SUNOVRAT! Šta se dešava sa ''Orlićima''?!

Autor: Darko Mitrović
subota 20.07.2019.
17:27
Izvor: Sportske.net

Još jedan poraz, ovog puta veoma ubedljiv za ispadanje u evropsku Diviziju B!

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Od završetka grupne faze takmičenja na Evropskom U20 prvenstvu u Izraelu, naša mlada reprezentacija doživela je totalni sunovrat, koji je danas samo potvrđen.

Posle šokantne eliminacije u osmini finala od Velike Britanije, selekcija Olivera Popovića je poražena i od Grčke u razigravanju od 9. do 16. mesta, a danas je doživela totalni debakl u duelu sa Italijom.

''Azurini'' su slavili sa 86:63, pa našem timu ostaje još borba za 15. mesto, sutra protiv Letonije. Ali, mnogo gore od toga je što je posle današnjeg poraza naša reprezentacija ispala u evropsku Diviziju B!

Već u prvoj četvrtini Italija je stekla 16 poena prednosti (27:11) i do kraja nije dozvolila našim ''Orlićima'' da tu prednost ozbiljnije ugroze.

Gabrijele Stefanini je sa 27 poena, pet asistencija i tri skoka bio nerešiva enigma za reprezentaciju Srbije, a u našem timu kao i obično najefikasniji Marko Pecarski sa 15 poena. Poen manje upisao je Vuk Vulikić, ostali znatno slabiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 21.07.2019
02:48

Mnoge trofeje smo doživljavali kao da se podrazumevaju. Ovo je bolno, ali otrežnjenje, i dobro je što se ipak dešava u mlađem uzrastu. Da ne zaboravimo da je do dolaska Saleta Đorđevića bilo sušnih godina i sa sjajnim trenerskim imenima. Prema tome, jeste *normalno*, kako reće Muta Nikolić, jer je često i jer su naši zaista dobri, ali biće normalno samo dok budu dobri i dok budu davali sve od sebe. Tako je u svakom sportu. I u svakom poslu.