Toronto slavio u Sakramentu, Bogdan dao četiri trojke, sudije zažmurile kada je dobio udarac!!

Autor: Boban Filipović
nedelja 10.12.2017.
23:59
Izvor: Sportske.net

Bogdanović jedan od najboljih u porazu Kingsa, nikome nije jasno zbog čega arbitri nisu sankicionisali DeRozana kada ga je udario.

Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli
Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli

Povezane vesti

Košarkaši Toronto Reptorsa su pobedom upriličili jubilej svom treneru Dvejnu Kejsiju, koji je danas 500. put sedeo na klupi.

Gosti iz Kanade su slavili u Sakramentu, trijumfovali su rezultatom 102:87.

Demar DeRozan ih je vodio do trijumfa sa 25 postignutih poena i 9 asistencija. Serž Ibaka je ubacio 20, Kajl Lauri imao dabl-dabl učinak od 15 poena i 12 skokova.

U taboru Kingsa najbolji je bio veteran Zek Rendolf sa 19 poena i 11 skokova. Hild je brojao do 17, a Bogdan Bogdanović je ubacio četiri trojke i meč završio sa 15 poena.

Tokom utakmice sudije su dugo pregledale snimak kada je DeRozan udario reprezentativca Srbije, ali su se napravile lude i nisu dosudile ništa!

Sakramentu je nedostajao igrač koji razigrava ostale, niko nije imao više od tri asistencije, ukupno ih je bilo samo 15, što je premalo. Osim toga prodao je čak 21 loptu, čak osam više od rivala, a nije zanemarljiva stavka što je šutirao slobodna bacanja samo 50 odst, i u tome treba tražiti razloge novog poraza.

U prilogu pogledajte Bogdanove hajlajtse, kao i situaciju kada se pokačio sa DeRozanom.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Monday, 11.12.2017
07:03

Ajde bre sad nemojte da branite, da je bio u pitanju Dragic ili Bojan Bogdanovic, sad ne bi ova vest bila neka udarna, smesno.

avatar
Besplatan_tehnicki
Monday, 11.12.2017
04:37

Ko bi reko da ce Bigdan da igra sa De Rozenom, Rendilfom, Laurijem i to sve na jednoj tekmi? Pa i protiv Lebrona. Bice tek dobar. Bravo Bogi!

avatar
Manitu
Monday, 11.12.2017
02:14

U drugom delu sezone bi 15 poena trebao biti Bogdanov slabiji ucinak.