Toronto se revanširao Vizardsima

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 20.11.2017.
00:00
Izvor: Sportske.net

Drugi međusobni duel Toronta i Vašingtona u tekućoj sezoni pripao je ekipi Dvana Kejsija koja se na taj način revanširala "Čarobnjacima".

EPA/ERIK S. LESSER
EPA/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Nedeljni program u NBA ligi otvorio je duel Toronto Reptorsa i Vašington Vizardsa koji su se večeras sastali drugi put u tekućoj sezoni.

Vašington je i ovoga puta igra bez Džona Vola, a domaći su ovoga puta uspeli da iskoriste tu prednost i da zabeleže jedanaestu pobedu od početka sezone.

Toronto je slavio rezultatom  100:91 (28:28, 32:27, 19:21, 21:15) u meču koji je sjajnom partijom obeležio Demar Derozan.

Za 35 minuta na terenu Derozan je postigao 33 poena, upisao 8 skokova i 6 asistencija, ali je imao veliku podršku od strane Kajla Laurija koji sebi nije dozvolio taj luksuz da bude isključen kao u prvoj utakmici sa Vizardsima.

Goste je u prvom poluvremenu služio šut tako da su sve vreme držali priključak, ali je u nastavku Toronto odigrao mnogo bolju odbranu na Bredliju Bilu što je dalo rezultata.

Bil je bio najefikasniji u poraženom sastavu sa 27 poena i 4 skoka, ali je većinu poena postigao u prvom poluvremenu. Pratio ga je Oto Porter Junior sa 15 poena i 6 skokova, a dabl-dabl učinak ostvario je Marćin Gortat koji je meč završio sa 12 poena, 12 skokova i 7 asistencija.

Kajl Lauri je doprineo u pobedi Toronta sa 10 poena, 5 skokova i 6 asistencija, a dvocifreni su bili još Si-Džej Majls (12 pts) i Fred Van Vlit (10 pts, 5 as).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke