Topić obradovao navijače, Zvezda još jača u završnici sezone!

Autor: Beta Beta
petak 11.05.2018.
17:45
Izvor: Beta

U Zvezdi sve polako dolazi na svoje mesto uoči ključnih borbi za titulu prvaka Srbije?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Milenko Topić rekao je danas da njegova ekipa mora da bude oprezna u predstojećem meču protiv Zlatibora i najavio da se u tim vraća Pero Antić.

"Moramo biti maksimalno oprezni i da u ovaj meč udjemo s najvećim respektom prema ekipi koja je na svom parketu savladala Borac i stigla do još nekoliko vrednih pobeda, uključujući i ovu u poslednjem kolu protiv Tamiša u Pančevu", rekao je Topić za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su danas na Zlatibor gde ih u subotu od 19.00 očekuje meč devetog kola Grupe A Super lige protiv Zlatibora u dvorani u Čajetini.

"Ponaviću se, nemamo mnogo vremena, utakmice se nižu, ali moramo da ispravimo pojedine stvari iz prethodnog meča koji smo igrali u sredu, takodje i da energetski budemo na pravom nivou", rekao je Topić.

Crveno-beli su prvi na tabeli Grupe A sa šest pobeda i dva poraza, dok je Zlatibor četvrti sa skorom 4/4.

"Raduje i povratak Pere Antića u sastav, koliko nam je nedostajao na više načina, i na terenu i pored njega, videlo se u prethodnom periodu. On će se naći u protokolu, a da li će se naći i na parketu odlučićemo neposredno pred utakmicu", rekao je Topić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Friday, 11.05.2018
23:46

Ko će da ispadne iz protokola? Jovanović ili Kešelj? Ja tipujem na Jovanovića.