Top 8 sve dalje, ''Delije'' sve više sumnjaju... Šta im najviše smeta? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.12.2020.
22:39
Izvor: Sportske.net

Posle trećeg evroligaškog poraza u nizu, raste nezadovoljstvo među Zvezdinim pristalicama.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda nije uspela da dođe do pobede na teškom gostovanju protiv Makabija, ''Ponos Izraela'' je slavio sa 81-76, a ovaj ishod je na navijače crveno-belih još teži, ako se ima u vidu da je Zvezda u prethodna dva kola izgubila i od Barselone i Efesa i da od početka sezone ima osam poraza u 12 odigranih kola.

Pred početak sezone najavljivala se borba za plasman u Top 8, ali u ovom trenutku to izgleda znatno teže.

U komentarima navijača na Tviteru provejavaju sumnje, iako još nije ni polovina ligaške faze takmičenja.
-
Baner
-
- - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Friday, 04.12.2020
00:32

Ne razumem samo sto se svi nesto pozivaju i uporedjuju sa Radonjom? Kao da je on sa Zvezdom tri puta uzastopno osvajao EL, ili u najmanju ruku igrao F4. Stvarno mi nije jasno. Vodio je ekipu u vreme kad se cela ABA liga raspadala i uspeo da od tri sezone dva puta ne uzme takvu ABA ligu i da mu ta ista liga bukvalno dve sezone pokloni igranje EL. I sad kao nesto svi tako je Radonja, ovako je Radonja. Sta je to radio taj Radonjic osim sto je uspevao da osvoji takmicenje bez ijednog jedinog iole konkurentnog tima, a doveli su mu pola reprezentacije Srbije u ekipu. Znaci igrace koji su u trenutku dolaska u Zvezdu bili vicesampioni sveta, ili cega vec..

avatar
ViniciusJR
Friday, 04.12.2020
01:18

U drugom dijelu je kljuc, igrali su domaci igraci. A svakom ljubitelju kosarke na ovim prostorima je lakse gledati domace momke (pa i ako gube) nego cirkus preplacenih stranaca, i to je najveca greska Obradovica, sto je dosao sa oreolom akcenta na domace igrace pa samog sebe demantovao postpucima odmah nakon toga. I da, energija, hemija, Radonjine Zvezde i ove Sasine, ne moze da se poredi...takodje, ovaj tim je prilicno skuplji i placeniji od onog...I trece (ili cetvrto, kako god) kvalitet ABA lige jeste sad iznad nego tad, ali ovaj tek treba da pokaze hoce li je osvojiti, kad dodje rasplet...dok kvalitet EL je tad bio bolji u odnosu na ovu sezonu, kad, moramo priznati, gledamo smijesnu sezonu EL, los kvalitet vecine meceva, mnoge ekipe kao da su zalutale u EL, velikani pogubljeni, sto je i uticaj ove situacije u svijetu naravno. Sve u svemu, cinjenica je jasna, Obradovic je pogrijesio vec u startu, sa selekcijom ovog tima, a onda dalo bi se raspravljati i o svemu ostalom, ne moze igra da ti se zasniva na nalozenosti 2 igraca.

avatar
Borkes
Thursday, 03.12.2020
23:57

Onaj Bata Dzoni je kralj, poredi gane sa jednim Makabijem, pa i Himkijem...ajde Bajern je tu od skoro