Top 5 - Sjajni zakucavanje Rendla na čelu liste

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 05.10.2017.
13:57
Izvor: Sportske.net

Sinoć je odigrano sedam mečeva u okviru predsezone, videli smo nekoliko odličnih poteza, a u prilogu pogledajte pet najboljih.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Čikago Bulsi su deklasirani od strane Dalas Maveriksa, ali su potez utakmice izveli centri franšize iz "vetrovitog" grada Bobi Portis i Kristijan Felisio.

Portis je presekao pas, krenuo u kontru, odličnu je uočio Felisija i poslao mu sjajan pas, a Brazilac je sve završio laganim polaganjem.

Hoksi su iznenadili Kavalirse, slavili u Ohaju, a potez susreta pripao je Kentu Bejzmoru iz Atlante, koji je snažno zakucao preko Kajla Korvera.

Treće mesto pripalo je najboljem rukiju iz minule sezone, Malkomo Brogdonu i njegovim Milvoki Baksima. Četa Džejsona Kida je poražena od Indijane, ali je jedna akcija Baksa obeležila susret. Počeo ju je Brogdon nestvarnim driblingom, a završio ju je Vilson trojkom.

Na drugom mestu nalazi se Dante Eksum iz Jute, koji je u tranziciji sjajno okretom izbacio čuvara, da bi sve završio efektnim zakucavanjem.

Čelo liste pripalo je Džulijusu Rendlu iz LA Lejkersa, koji je pošteno posterizovao Mejsona Plamlija iz Denver Nagetsa.

Juta je inače savladama Makabi Haifu, dok su Lejkersi poraženi od Nagetsa, a više o odigranim susretima OVDE, dok u nastavku možete pogledati pomenutih pet poteza.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke