Top 5 - Kako je Horford zakucao "Jastrebove"

Autor: Nikola Miloradović
utorak 07.11.2017.
12:59
Izvor: Sportske.net

Samo tri meča na programu NBA lige između ponedeljka i utorka, potez večeri izveo centar Seltiksa.

Beta/AP Photo/Charles Rex Arbogast
Beta/AP Photo/Charles Rex Arbogast

Povezane vesti

Svega tri duela odigrana su sinoć u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a pobede su odneli Voriorsi, Netsi i Seltiksi.

Aktuelni šampiona nadigrali su Majami, dozvolili su ekipi sa Floride samo 80 poena, a jedan od poteza večeri izveo je Kevin Durent (2. mesto na listi).

Bruklin je bio bolji od Finiks Sansa, raspucao se Rasel, a njegov saigrač Džo Heris našao se na petom mestu liste. Iz ovog duela, izdvojen i potez Džoša Džeksona, kucanje u kontri košarkaša Sansa na trećem je mestu liste.

Boston je upisao devetu pobedu i nizu, oporavili su se od teške povrede koju je na otvaranju sezone zaradio Hejvord i sada dominiraju Istokom, a dominaciju su potvrdili protiv Hoksa, koji su pre samo par večeri dobili Kavalirse. Kajri Irving je promešao odbranu Atlante i dospeo na četvrto mesto liste najboljih poteza, dok je Horfordovo zakucavanje protiv bivšeg kluba na čelu liste.

Najbolje poteze pogledajte u nastavku, a više o sinoćnjim duelima možete pronaći OVDE.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PratimFudbalOd2005:(
Tuesday, 07.11.2017
14:29

Boston ima brutalno dobru ekipu...Sa hejvordom bi ih odmah prognozirao u finalu plej ofa

avatar
Stefan Išizaki
Wednesday, 08.11.2017
04:19

Igraće finale i bez njega. Samo mislim da će se ovi iz Klivlenda žestoko napaliti i osvojiti ponovo istok mada bih voleo više finale Seltiksi - Voriorsi.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Wednesday, 08.11.2017
20:20

Iskreno Boston moze i GSW da dobije...Ljudi koji ne prate konstantno ne mogu bas da vide koju razliku pravi dobar trener,i dobra organizacija...To je i velika prednost GSW-a jer su i oni u tim segmentima razvijeni...Ali kod Bostona je čar to sto u bilo kojem trenutku oni imaju tacno spreman odgovor i pravo resenje...Takodje imaju taj efekat poletnosti koji im daje Kajri sa inspiracijom da se dokaze posle zatrazenog transfera,ruki kojem daju prostora da se dokaze,sofmor koji treba da dokaze da je top igrac,i uvijek potcijenjeni Horford koji se izgleda zaletio da pokaze da je centar koji zna najvise kosarke u ligi...Zaista brutalan tim..Steta sto nisu predvidjeli transfer Irvinga pa da su sacuvali Bredlija,ali eto...