Top 16 - Partizan kreće iz Litvanije, Zvezda prvo sa Limožom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.12.2018.
09:16
Izvor: Sportske.net

Odmah nakon završetka preliminarne runde Evrokupa, saopšten je raspored takmičenja u Top 16 faze. Prvi mečevi srpskih predstavnika zakazani za 2. januar.

eurocupbasketball.com
eurocupbasketball.com

Povezane vesti

Svega dve nedelje imaće učesnici Top 16 faze Evrokupa da se pripreme za žestok ritam koji ih čeka u periodu od 2. januara do 6. februara predstojeće godine.

Srbija će u sledećoj fazi takmičenja imati dva predstavnika, pošto su Crvena zvezda mt:s i Partizan NIS bili među prva četiri tima u svojim grupama.

Na zvaničnom sajtu Evrokupa već je saopšten raspored takmičenja. Prvo kolo Top 16 faze igra se 2. i 3. januara, a oba srpska tima igraće drugog dana 2019. godine.

Crvena zvezda mt:s kreće sa domaćeg parketa. U prvoj utakmici Top 16 faze rival će joj biti francuski Limož. Nakon toga slede gostovanja Unikahi i Valensiji, a zatim uzvratne utakmice.

Raspored Crvene zvezde mt:s:
Limož (D) 2. januar
Unikaha (G)
Valensija (G)
Valensija (D)
Limož (G)
Unikaha (D)

Partizan će se takmičiti u Grupi E sa ekipama Monaka, Albe i Ritasa, a svoj prvi meč u Top 16 fazi odigraće u Vilnjusu. Crno-bele nakon toga očekuju dva meča na domaćem terenu.

Raspored Partizana NIS:
Ritas (G) 2. januar
Alba (D)
Monako (D)
Monako (G)
Ritas (D)
Alba (G)

D - Domaćin
G - Gost

Uskoro bi trebalo da budu poznati tačni datumi odigravanja utakmica od drugog do šestog kola, ali i termini u kojima će mečevi biti igrani.

Ono što je sigurno, vrlo brzo nas čekaju nova košarkaška uzbuđenja zahvaljujući uspesima Crvene zvezde mt:s i Partizana NIS.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Thursday, 20.12.2018
16:48

Bitno je da Partizan ima laksu grupu koju moze proci

avatar
Grb partizana 1997?
Thursday, 20.12.2018
11:54

Kostace ovo partizan u ABA ligi, nemaju oni potencijal u igrackom kadru da "guraju" na oba fronta.