Top 10 - Vestbruk i Roberson bolji od Smita i Lebrona!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 23.03.2017.
12:06
Izvor: Sportske.net

Osam mečeva na programu NBA lige između srede i četvrtka, "Top 10" listu predvodi duo Oklahoma Siti Tandera.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Na 10. mestu liste najatraktivnijih poteza nalazi se talentovani centar Sakramento Kingsa Vili Koli-Štajn i njegovo zakucavanje protiv Baksa, a asistenciju Tajrika Evansa.

Deveto mesto pripalo je Eronu Gordonu, sjajni alteta iz redova Medžika još jednom je monstruozno zakucao, prihvativši jednu od osam asistencija Nikola Vučevića.

Vizardsi su ukrali loptu Hoksima, Džon Vol je izbio sam u kontri, a sve je to za osmo mesto liste, krunisao atraktivnim zakucavanjem.

Stiven Adams iz Tandera je "školovao" Džalila Okafora i efektno zakucao za sedmo mesto, dok je na šestom sjajna timska akcija Seltiksa, koju je laganim polaganjem završio Zeler.

I na peto mestu "Kelti", ovoga puta u centru pažnje Markus Smart, koji je u smiraj trećeg kvartala pogodio, uz kontakt, jedan šut van balansa.

Dvojac Vizardsa Vol-Bil na delu za četvrto mesto, alej-up pleja tima iz prestonice, odlično je prihvatio Bil i zakucao loptu u koš Hoksa.

Na trećem mestu je uporni Tabo Sefološa iz Atlante. Bivši igrač Tandera najpre je lepo položio loptu u koš, nakon dobre igre leđima, da bi potom presekao pas iz auta Vizardsa i pored razočaranog Vola pogodio trojku.

Kombinacija Džej Ar Smita i Lebrona Džejmsa u kontri, koju je potonji završio zakucavanjem, nalazi se na drugom mestu, dok je na čelu liste kontranapad Tandera, koji su na sličan način, ali nešto atraktivnije završili Vestbruk i Roberson, potonji je više nego efektno zakucao.

Više o sinoćnjim duelima OVDE, a u nastavku pogledajte 10 najboljih poteza sa mečeva odigranih u noći između srede i četvrtka.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke