Top 10 - TOTALNA DOMINACIJA Kvinsija Milera!

Autor: Darko Mitrović
subota 27.02.2016.
10:13
Izvor: Sportske.net

Zvezdin Amerikanac obeležio najnoviju listu Top 10 poteza kola u Evroligi! Ne samo što je zauzeo prvo mesto, nego je i još jedna njegova majstorija u ovom izboru!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Najbolji potez osmog kola Top 16 faze Evrolige delo je košarkaša Crvene zvezde Teekom Kvinsija Milera.

Njegova fenomenalna blokada sinoć na Aleksu Tajusu protiv Efesa u Vršcu, u pobedi Zvezde rezultatom 91:82, nije imala pravu konkurenciju.

A da Milerov učinak bude još upečatljiviji, na devetom mestu se našlo i jedno njegovo zakucavanje, posle prethodno ukradene lopte.

Ono što je, naravno, još važnije, jeste činjenica da se Zvezda sinoć još više približila četvrtfinalu Evrolige i posle svega što je Radonjićev tim pokazao u dosadašnjem toku takmičenja, može se reći da bi bilo veliko iznenađenje ako se Zvezda tamo ne nađe, iako to nije bio imperativ prd početka sezone.

A u senci Kvinsija Milera ostao je i naš Miroslav Raduljica, čije je atraktivno zakucavanje protiv Fenerbahčea zaslužilo petu poziciju na ovoj listi.

U prilogu pogledajte kompletnu listu i - uživajte!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor_Ijopet!
Saturday, 27.02.2016
17:04

Ovo sto je Zvezda napravila za 3 godine igranja Evrolige, partizan nije postigao za svojih 15 godina. Mozete da se slozite ili ne, ali cinjenice su svuda oko nas.

avatar
Branislav
Saturday, 27.02.2016
15:55

Tako je zverino!!

avatar
mbczv
Saturday, 27.02.2016
13:07