Top 10 - Simons ponovo na čelu liste, prati ga Lavin

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 10.11.2016.
12:35
Izvor: Sportske.net

Čak 11 mečeva odigrano je u noći između srede i četvrtka, u nastavku pogledajte 10 najboljih poteza sa tih susreta.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Minesota je lako izašla na kraj sa Orlandom, neverovatni Zak Lavin je izjednačio rekord karijere, a popeo se i na drugo mesto liste najboljih poteza.

Indijana je jedva savladala Filadelfiju, spasili su Pejserse Tig i Džordž, dok su Niksi slavili u derbiju Njujorka, na krilima Mela i Porzingisa, Letonac je dospeo i na listu najboljih poteza.

Vošington je iznenađujuće deklasirao Boston Seltikse, sjajan je bio Oto Porter, dok je Šarlot timskom igrom okrenuo protiv Jute i upisao šesti trijumf nakon sedam mečeva.

Atlanta je nastavila trijumfalno, nakon šampiona pali su i Bulsi, odlična raspodela poena, čak osam dvocifrenih među Hoksima, dok je Toronto nadigrao Oklahomu i naneo tako Grmljavini tek drugi poraz ove sezone.

Sansi su uspeli da savladaju Detroit, Pistonsima itekako nedostaje Redži Džekson, dok je Hjuston na krilima nestvarnog Hardena savladao San Antonio Sparse.

Golden Stejt se poigravao sa Mavsima, na kraju su pustili gas pa je Dalas upristojio razliku, a Klipersi su deklasirai Portland u "Stejpls Centru".

Više o svim sinoć odigranim duelima OVDE, a u nastavku pogledajte najbolje poteze.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke