Top 10 - Nurkić završio "na posteru", ludi alej-up Sparsa na čelu liste

Autor: Nikola Miloradović
utorak 06.03.2018.
11:44
Izvor: Sportske.net

Sinoć je odigrano sedam mečeva u okviru NBA lige, ovo su potezi koji su obeležili veče.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Na 10 mestu liste našao se centar Los Anđeles Lejkersa Bruk Lopez, sa svojim snažnim zakucavanjem, a u neslavnoj roli se ovom prilikom našao centar Trejl Blejzersa Jusuf Nurkić, koji je u pokušaju da izblokira centra "Jezeraša", samo završio "na posteru".

Što se tiče najbolja tri poteza, "bronza" je pripala "Kralju" Džejmsu, koji je proleteo kroz odbranu Detroita i loptu u svom stilu zakucao u koš, pored nemoćnog Andre Dramonda.

Mesto broj dva rezervisano je za krilnog košarkaša Majami Hita Džastisa Vinsloua, koji je pobedu "Vreline" nad Sansima krunisao sjajnim zakucavanjem u poslednjim sekundama utakmice.

Potez večeri izveli su košarkaši Sparsa, najveće zasluge idu na računa Kajla Andersona, njemu je bežala lopta u aut, ali je uspeo da je primiri i onda fantastično, u okretu, pošalje pod koš, gde se našao Davis Bertans, koji je bez većih problema sprovodi u koš laganim zakucavanjem.

Ove poteze, kao i sve ostale koji su se našli na top 10 listi, pogledajte u nastavku, a OVDE možete pronaći više detalja o sinoć odigranim mečevima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke