TOP 10 - Noć strašnih zakucavanja

Autor: Boban Filipović
subota 10.03.2018.
11:34
Izvor: Sportske.net

Od deset poreza sa najnovije top liste, čak osam su kucanja...

Beta/AP Photo/Danny Moloshok
Beta/AP Photo/Danny Moloshok

Povezane vesti

Noć između petka i subote obeležio je okršaj najboljih timova istočne i zapadne konferencije u Torontu, gde je prekinut strašan trjumfalni niz Hjuston Rokitsa.

Najbolji tim lige je zaustavljen u Kanadi posle serije od 17 vezanih pobeda, ali je liderska pozicija na zapadu ipak sačuvana zbog poraza Golden Stejta u Portlandu. Blejzersima je bio olakšan posao jer nije igrao Stef Kari.

Prekinuta je i strašna serija Nju Orleansa od deset uzastopnih pobeda, 'Pelikani' nisu mogli da se suprostave Vizardsima bez Entonija Dejvisa.

Jutros su se radovala sva četvorica Srba koja su bila u akciji:  Teovi i Bobijevi Klipersi su oborili na pleća Klivlend i ostali osmi na Zapadu, ispred zahuktale Jute i Jokićevog Denvera, koji je prekinuo seriju poraza pobedom nad Lejkersima, dok je  Bogdan oborio rekord po broju asistencija na jednom meču NBA lige u trijumfu Sakramenta nad Orlandom.

Više o svemu tome čitajte u nastavku:




Najlepši potez večeri je Oladipovo zakucavanje iz 'alley oopa' koji mu je digao Bojan Bogdanović na utakmici u kojoj je Indijana razbila Atlantu, to kucanje je zasenilo "letove" DeAnrea Džordana, Donvana Mičela, Marija Hezonje, LeBrona Džejmsa...

Uživajte!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke