Top 10 - Ne može bolje od LeBronovog "bazer bitera"

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 06.05.2018.
12:35
Izvor: Sportske.net

Dva plej-of duela na sinoćnjem programu NBA lige, ovo su potezi koji su obeležili veče.

AP Photo/Gerald Herbert
AP Photo/Gerald Herbert

Povezane vesti

Klivlend i Boston su sinoć došli do trećih trijumfa u polufinalnim serijama Istoka i nalaze se na korak od plasmana u finale. Više o duelima u Ohaju i Filadelfiji OVDE.

Što se tiče liste poteza koji su obeležili veče, na drugom i trećem mestu našla su se zverska zakucavanja centra Siksersa Džoela Embida.

Na trećem mestu je njegovo zakucavanje preko Ala Horforda, dok je na mestu broj dva njegova posterizacija Erona Bejnsa, nakon sjajnog pasa Bena Simonsa.

Ipak, ovda dva fenomenalna poteza ostala su u senci trećeg poraza 76ersa, ali i nestvarnog poteza LeBrona Džejmsa sa trećeg susreta Klivlenda i Toronta.

Kavsi su slavili i pred svojom publikom, a ponovo je čovek odluke bio "Kralj". On je u poslednjim sekundama susreta najpre pretrčao čitav teren, pre nego što je pored Anunobija ubacio ludački šut sa poludistance, lopta je pogodila tablu i kao kap upala u obruč Reptorsa sa zvukom sirene.

U nastavku pogledajte pomenta tri poteza, ali i preostalih sedam koji su se našli na listi najboljih poteza sa sinoćnjih duela.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke