Top 10 - Melo brži od sirene!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.02.2017.
10:14
Izvor: Sportske.net

Sedam mečeve odigrano je u večeri između subote i nedelje, u prilogu pogledajte poteze koji su obeležili veče.

Beta/AP Photo/Mary Altaffer
Beta/AP Photo/Mary Altaffer

Povezane vesti

Čikago Bulsi su predvođeni Vejdom i Batlerom savladali akteulne šampione, u čijim redovima nije bilo Lebron Džejmsa.

Poput Lebrona i Durent je propustio meč svoje ekipe, ali su Voriorsi za razliku od Kavsa upisali novi trijumf i već sada obezbedili plej-of mesto. Protivnik je doduše bio najslabiji tim lige Bruklin, Kari i Tompson su odradili posao.

Hjuston i Minesota su odigrali meč "bez odbran". Palo je preko 270 poena u Teksasu, a slavili su Roketsi, koje su predvodili Harden i novajlija Lu Vilijams.

Pelikasni su vezali drugi poraz od dolaska Kazinsa, ovoga put su bili nemoćno protiv Dalasa uprkos sjajnoj partiji Entoni Dejvisa.

Majami je nastavio da maršira ka plej-ofu, sada su savladali Indijanu, još jedan odličan meč trija "Vreline" Vajtsajd-Vejters-Dragić.

Niksi su slavili u "MSG-u" protiv Siksersa, junak pobede bio je Melo Entoni, koji je bio ubedljivo najefikasniji akter susreta, a njemu je pripao i potez večeri, koš za trijumf Niksa.

Hoksi su vezali treći poraz, sada su bili slabiji od Orlanda, ekipu sa Floride predvodio je novajlija Terens Ros, zajedno sa Vučevićem koji je upisao novi dabl-dabl učinak.

OVDE pogledajte izveštaj sa sinoćnjih utakmice, a u nastavku pogledajte 10 najboljih poteza sa gore-poomenutih duela.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke