Top 10 - Jokić "samo" treći

Autor: Nikola Miloradović
petak 11.01.2019.
12:46
Izvor: Sportske.net

Pregršt sjajnih poteza, iako su odigrane samo četiri utakmice, srpski košarkaš u vrhu liste najboljih.

Beta/AP Photo/Michael Wyke
Beta/AP Photo/Michael Wyke

Povezane vesti

Četiri meća na sinoćnjem repertoaru NBA lige, zvezde večeri bili su Oldridž, koji je ubacio 56 poena, kao i srpski centar Nikola Jokić, koji je ubeležio novi tripl-dabl, 21. u svojoj karijeri.

Sjajna partija "petice" Denvera, ubacio je 18 poena uz 14 skokova i 10 asistencija, a jedno od njegovih dodavanja završilo je visoko na listi najboljih poteza.



Uhvatio je "Džoker" loptu pod svojim košem desnom rukom, odmah se okrenuo, nije ni menjao ruku, a poslao je savršen "kvoterbekovski" pas ka Mareju, koji je sve upriličio zakucavanjem.

Ispred Jokića našla su se efektna zakucavanja DeMara DeRozana i Džejmsa Džonsona, a sve poteze koji su se našli na listi 10 najboljih pogledajte u nastavku.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Saturday, 12.01.2019
13:32

A za koju reprezentaciju igra taj jokic?dosta viseo njemu.

avatar
Blackmamba24
Friday, 11.01.2019
19:13

Jokic ima bolji pregled igre od 80% plejeva u NBA, ajde koji bi igrac a tek centar predvideo da igrac trci u kontru hvata je jednom rukom i baca preko celog terena u ruke coveku u punom trku, centar, zamislite koja je milima igrati sa takvim centrom u ekipi a svi centri danas su na istu foru, srljaj u reket dobije loptu razgrce ne vidi nista okolo, samo kos vidi