Top 10 - CP3 zaplesao sa Bjelicom i "Vukovima"

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 19.04.2018.
10:58
Izvor: Sportske.net

Sinoć su odigrana tri plej-of duela, ali je to bilo sasvim dovoljno da vidimo gomilu sjajnih poteza.

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Videli smo sinoć dva izjednačenja i jednu potvrdu dominacije, Klivlend je poravnao seriju sa Pejsersima na 1:1 i sada odlazi u Indijanapolis, gde će se odigrati naredna dva duela, dok je Juta uspela da savlada Vestbruka i družinu u Oklahomi. Dominaciju je potvrdio Hjuston, koji je na krilima sjajnog Krisa Pola savladao Minesotu i poveo sa 2:0 u seriji.

Videli smo pregršt atraktivnih poteza, a izdvojili su se potezi pleja Hjustona, kao i jedno karakteristično zakucavanje Lebrona Džejmsa.

CP3 se našao na mestu broj tri sa svojim sjajnim prodorom pored srpskog košarkaša Nemanje Bjelice, koji je odigrao dobru odbranu, ali nije mogao da zaustavi rasploženog plejmejkera Roketsa.

Drugo mesto pripalo je LeBronu Džejmsu, koji je Indijani ubacio 46 poena, a pritom je upisao i jedno veoma efektno zakucavanje u kontri.

Potez večeri izveo je dakle Kris Pol, proleteo je kroz odbranu ekipe iz Mineapolisa i onda bacio loptu ka košu sa izuzetno visokim lukom, kako bi izbegao blokadu, upala je kao kap u koš protivnika.

Ove poteze, kao i sve ostale koji su se našli na top 10 listi pogledajte u nastavku, OVDE možete pronaći nešto više o sinoćnja tri duela.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke