Top 10 - Bobijeva majstorija, "kraljevski poster" na čelu!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 26.03.2018.
10:31
Izvor: Sportske.net

Devet mečeva sinoć na programu NBA lige, ovo su potezi koji su obeležili veče.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Boban Marjanović nije imao preveliku minutažu u pobei nad Reptorisma, ali je pokazao da ume da igra odbranu, bio je od velikog značaja za Kliperse tokom uspostavljanja kontrole nad utakmicom, a još jednom je Bobi demonstrirai o da je majstor ove igre.

Pokazao je poseduje sjajan pregled igre, snimio je Harela koji se odlično ubacivao i poslao mu pas o zemlju bez gledanja, koji je ovaj naravno pretvorio u koš snažnim zakucavanjem.

To je bilo dovoljno za osmo mesto liste najboljih poteza, a u samom vrhu nalaze se potezi košarkaša Sakramenta, Hjustona i Klivlenda.

Mesto broj tri pripalo je Foksu iz redova Kingsa, koji je sjajno "probušio" odbranu Bostona i efektno zakucao loptu u koš.

Ispred njega nalazi se prava majstorija najvećeg kandidata za MVP nagradu Džejmsa Hardena. "Bradonja" je sjajno, kroz noge probacio loptu i od zemlje je poslao u ruke Klintu Kapeli, koji nije propustio priliku da upiše efektno zakucavanje i ovaj potez načini još lepšim.

Potez večeri izveo je LeBron Džejms, proleteo je kroz odbranu Bruklina i onda na poster, prilikom zakucavanja, stavio dvojicu košarkaša Netsa.

Poteze koji su obeležili veče pogledajte u nastavku, a OVDE možete pronaći nešto više o samim duelima.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke