Top 10 - Bobi posterizovan, sjajni Tarner na čelu liste

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.10.2016.
17:26
Izvor: Sportske.net

Odigrano je deset mečeva u večeri između srede i četvrtka, bilo je i više nego dovoljno materijala za "Top 10" listu najboljih poteza.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Lejkersi su trijumfalno krenuli u svoju prvu sezonu posle Kobija, savladali su Hjuston u svom "Stejpls centru".

Sakramento je bio bolji od Finiks Sansa, dok je Memfis na kraju uspeo da savlada Minesotu iako su Grizlisi gubili tokom većeg dela susreta.

Filadelfija je namučila Oklahomu, Tanderi su ipak slavili na krilima sjajnog Rasela Vestrburka, koji je tako na najbolji mogući način počeo svoju prvu sezonu bez Durenta.

Kidov Milvoki je poražen od Šarlota, iako je Antetokumpo imao sjajno veče, dok su Nagetsi našeg Nikole Jokića savladali Nju Oreans Pelikanse u čijim redovima je briljirao Entoni Dejvis.

Boston je nadigrao Bruklin, koji je pokazao da je bolji nego što se očekivalo, dok je Majami nadigrao Orlando Medžik na krilima Dragića i Vajtsajda.

Indijana je vodila čitavog meča protiv Mevsa, ali su do trijumfa došli tek nakon produžetka, sjajan je bio Majls Tarner koji i predvodi listu najboljih poteza, svojim zakucavanjem.

Toronto je nadigrao Detroit, Valančiunas i DeRozan su bili nerešive enigme za Pistonse, a litvanski centar je uspeo nešto što je retko kome pošlo za rukom, zakucao je preko Bobija Marjanovića. Srpski centar se nije upisao u listu strelaca kod Pistonsa.

Više o svim sinoć odigranim susretima OVDE, a u nastavku pogledajte deset najboljih poteza.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke