Tomića ne zanimaju kalkulacije, ovo je poruka pred Andoru!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.11.2018.
10:46
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener Crvene zvezde mt:s rekao je pred put u Andoru da ekipa ide na pobedu i da neće voditi računa o koš razlici iz Beograda.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s krenuli su nešto posle 10 časova čarterom iz Beograda do Đirone, odakle ih čeka još tri sata putovanja autobusom do konačnog odredišta.

Crveno-beli u utorak gostuju ekipi Andore u okviru 8. kola grupne faze Evrokupa, a duel sa učesnikom španske ACB lige imaće višestruki značaj za tim Milana Tomića koji je u prošlom kolu poražen od Monaka.

"Prva reakcija je bila protiv Mornara. Bila je dobra utakmica, značilo nam je dosta za samopouzdanje. Imamo dve utakmice na strani, Andora pa Partizan. Karakter ekipe se gradi na strani, a ne kod kuće", objasnio je trener Crvene zvezde.

Aktuelni šampion Srbije posle sedam mečeva zauzima drugo mesto na tabeli Grupe A, ali bi usled eventualnog poraza od Andore pao na tabeli i stavio na kocku plasman u Top 16.

"Biće teška utakmica, oni imaju učinak od četiri pobede i tri poraza u Evrokupu i moramo da odigramo kvalitetnu utakmicu da bismo pobedili", dodao je Tomić.

Prvu utakmicu sa Andorom crveno-beli su dobili sa šest poena razlike (85:79). Kako obe ekipe imaju skor 4-3 odnos u međusobnim mečevima mogao bi da ima veliki značaj.

"Idemo na pobedu, ne interesuje nas koš razlika iz Beograda", zaključio je strateg crveno-belih.

Utakmica osmog kola Grupe A između Andore i Crvene zvezde mt:s igra se u utorak, 20. novembra, sa početkom od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke