Tomić: "To je to, ovo je Zvezda"

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 27.08.2018.
13:50
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde zadovoljan je prelaznim rokom. Ambicije se znaju.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da klub ne može da bude puki učesnik u ABA ligi, kao i da je zadovoljan prelaznim rokom.

"Zvezda je veliki klub i ne može da bude samo učesnik u ABA ligi. Ove godine treba da radimo i, što je najbitnije, da napravimo dobru hemiju, da idemo utakmicu po utakmicu i da vidimo na kraju", rekao je Tomić novinarima.

Šampion Srbije počeo je pripreme pre dve nedelje, ali je tek danas otvorio vrata medijima. Kako je prošao početak treninga?

"Zadovoljan sam kako rade moji igrači, radili su 100 odsto od prvog do poslednjeg i mladi i stariji i sve ide u najboljem redu, osim što Davidovac imao povredu Ahilove tetive, kao i Nenadić koji je dobio udarac u rebro pa će pauzirati nekoliko dana. To je normalno u pripremnom periodu i nastavljamo da radimo", rekao je Tomić.

Kako ide vaše privikavanje na Beograd i na ulogu prvog trenera?

"Za mene nema privikavanja. Rođen sam u Beogradu, dolazio sam svakog leta, sve je normalno. Nova je ekipa osim Davidovca, Lazića i Dobrića svi su novi i treba raditi, biti strpljiv. Talentovani Simanić, Radanov i Nenadić su igrači koji će dobiti šansu ove godine", ispričao je trener Zvezde.

Kako ste zadovoljni prelaznim rokom i da li je on završen?

"Zadovoljan sam 100 odsto. Ovo je Zvezda", kratko je rekao Tomić.

Imate šestoricu stranaca u timu, kako ide taj proces uklapanja?

"Perperoglu je igrač kome sam bio prvi pomoćmik u Olimpijakosu, iskusan je i bilo je lako odlučiti se za njega. Barona pratim već tri godine i dok je igrao u Bursi i znam ga. Tu su i Faje i Ragland i zadovoljan sam što smo ih potpisali.

Zadovoljan sam kako rade i morate da znate da je mnogo dobra atmosfera u ovom trenutku. Ove godine hoću da napravim zajedništvo i da budemo porodica, da pokažemo da ćemo se boriti na terenu i da ćemo ginuti za svaku loptu. Počinjemo od toga, a posle toga ide taktika
", rekao je Tomić.

Novinari su pitali trenera i šta se dešava sa Stefanom Jankovićem, ali trener nije želeo da govori o njegovoj situaciji.

"Je l' ovde Stefan? Najbolje bi bilo da o tome popričate sa upravom", kratko je rekao Tomić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dexa
Monday, 27.08.2018
16:21

Milane Tomiću, budi košarkaški Vladan Milojević. Ili napravi još bolji posao, pa se upiši zlatnim slovima u Zvezdu.