Tomić pružio podršku ''Orlovima'' i otkrio da li će se Zvezda još pojačavati

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.09.2019.
19:08
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Razjasnio je i tu dilemu, ako je uopšte i bilo.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je juče ostvarila još jednu ubedljivu pobedu na pripremama, pvoga puta protiv Mornara (90:72), a posle meča trener crveno-belih Milan Tomić je u razgovoru a novinarima prokomentarisao i poraz reprezentacije Srbije u duelu sa Španijom na Svetskom prvenstvu u Kini, koji se dogodio nekoliko časova ranije.

''Pa, jednu utakmicu smo izgubili... Do sada nismo nijednu. Treba da podržimo našu reprezentaciju i da je podržavamo do kraja.

Nije smak sveta posle jedne izgubljene utakmice. Igramo protiv Argentine u četvrtfinalu, možemo da pobedimo, ali nemojte odnah da skačemo.

Mi imamo ovde taj poriv kada se izgubi jedna utakmica da se odmah navalimo na Saletovu grbaču. Sale je dobar trener, reprezentacija je odlična, svi treba da podržimo tim'', istakao je Tomić,a prenosi ''Blic''.

Kada je Zvezda u pitanju, novinare je, između ostalog, zanimalo i da li će se ekipa dodatno pojačavati. Tomić je odbacio takve spekulacije i naglasio:

''To je sastav Zvezde za ovu sezonu. Fali nam Ognjen Kuzmić, znate svi šta se tu desilo. Ne mogu tačno da kažem u narednih koliko dana, ali i on će se prikljuciti timu i to će biti to'', poručio je Tomić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke