Tomić priznao, Zvezda ima probleme, ali i obavezu protiv Igokee!

Autor: Beta Beta
petak 11.01.2019.
13:29
Izvor: Beta

"Crveno-beli" gostuju u Laktašima.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da njegov tim pred gostovanje Igokei ima problema s povređenim igračima, ali i obavezu da odigra dobro.

"Utakmica u Laktašima, novo gostovanje za nas nakon Novog Mesta i Malage. Još jedna teška utakmica. Imamo problem, neću moći da računam na Branka Lazića i Maika Cirbesa, Bili Beron je dobio udarac u koleno i takođe je rovit. Imamo problema, ali i obavezu da odigramo dobro, koncentrisano, bez praznog hoda", rekao je Tomić za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su danas u Laktaše, gde ih u subotu očekuje meč 15. kola ABA lige sa ekipom Igokee.

Zvezda predstojeći meč dočekuje sa perfektnim skorom 14:0, dok Igokea ima pet pobeda i devet poraza.

"Igokea je promenila trenera, doveli su i novog igrača, menjaju u hodu, i sigurno će reagovati nakon poraza u Podgorici. Ponavljam, moramo čvrsto i dobro da odigramo u odbrani ovaj meč", rekao je Tomić.

U prvoj utakmici u Beogradu crveno-beli su slavili 96:75.

"U odnosu na prvi meč, Igokea je prertpela dosta promena. Dobar tim, sada i sa novim trenerom, otišao je Zubčić, ali stigli su u međuvremenu dobri igrači, Lafajet, Vilijams, sada i Luković", rekao je košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić.

"U prošlosti smo igrali dobre utakmice u Laktašima i zato se nadam da će publika imati šta da vidi i u subotu. Poznato je da Crvena zvezda ima puno navijača u Republici Srpskoj i nadam se da će veliki broj njih doći da nas podrži u subotu, jer nas čeka dobar protivnik", dodao je on.

Meč u sportskoj dvorani u Laktašima igra se sutra od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke