Tomić potvrdio - problem za Zvezdu pred derbi u Podgorici

Autor: Darko Mitrović
subota 06.10.2018.
14:59
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Hoće li Zvezda nastupiti u najjačem sastavu?

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde sjajno su započeli novu sezonu, najpre osvajanjem Superkupa ABA lige, a potom su ostvarili trijumfe i na startu ABA lige, i na startu Evrokupa.

Sutra ih očekuje težak izazov, gostovanje aktuelnom šampionu regionalnog takmičenja i novom evroligašu, ekipi Budućnosti.

Kako je saopšteno na klupskom sajtu, crveno-beli su danas trenirali u hali ''Aleksandar Nikolić'', a potom su spakovali kofere i zaputili se ka aerodromu ''Nikola Tesla'', odakle su odleteli za Podgoricu.

Pred polazak, trener Milan Tomić otkrio je da odlični plej Džo Regland ima određenih zdravstvenih problema, zbog čega je neizvesno hoće li nastupiti u Podgorici.

''Prvi veliki derbi regionalne lige koji stiže prerano protiv evroligaškog protivnika. Bez obzira što smo već rekli da oćemo i da nam je cilj da napredujemo iz dana u dan i budemo što bolji, mi na ovoj utakmici moramo da budemo tim više nego na bilo kojoj drugoj.

Sigurno da je Budućnost favorit, ali daćemo sve od sebe da odigramo kvalitetnu utakmicu. Putujemo sa 14 igrača, iz razloga što jer Džo Regland u petak imao visoku temperaturu i nije trenirao", rekao je Tomić.

Kapiten Crvene zvezde mts Branko Lazić je takođe podsetio na pomenuti problem, ali je uveren da će Zvezda u ''Morači'' potvrditi kvalitet.

''Ovo je nova utakmica i nova priča. Budućnost ima ulogu favorita, igraće pred svojim navijačima. Mi sa druge strane želimo i moramo da budemo skoncentrisani da odigramo dobru utakmicu i to kao tim čemu stremimo kroz svaki trening. Mali hendikep predstavlja i to što je naš plejmejker Regland pod temperaturom, ali putujemo u Podgoricu sa željom da odigramo kao ekipa, tim, čvrsto, skoncentrisano i kvalitetno", izjavio je Lazić.

Utakmica Budućnost – Crvena zvezda mts igra se u nedelju od 19 časova u dvorani SC „Morača", a već u sredu Zvetzdu očekuje i novo gostovanje u Evrokupu protiv ekipe Monaka u Francuskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke