Tomić posle poraza pominjao i Bulse i Voriorse, a šta je sa Cirbesom?

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.01.2019.
23:40
Izvor: Sportske.net

Treneru Crvene zvezde nije jasna slika koju je video tokom prvog poluvremena.

Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds
Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds

Povezane vesti

Šampion Srbije nije večeras uspeo da ostvari drugu pobedu u Top 16 fazi Evrokupa. Zvezda je poražena od Unikahe u Malagi sa 79:74, a ono što još brine jeste i povreda centra Maika Cirbesa koji zbog problema sa leđima nije mogao da igra u većem delu meča i po povratku u Beograd će se više znati o težini povrede.

Posle meča, trener Milan Tomić je na konferenciji za medije izrazio nezadovoljstvo, pa i čuđenje lošom igrom njegovog tima tokom prvog poluvremena. Imao je i zanimljivu ilustraciju.

Nastavak je bio mnogo bolji, ali malo je nedostajalo da dođe do potpunog preokreta.

''Mislim da je bila lepa utakmica za navijače, sa mnogo preokreta. Unikaha je vodila, ali borili smo se u drugom poluvremenu da se vratimo. U tome smo uspeli i na tome čestitam igračima, ali samo na drugom poluvremenu, jer smo se u prvom poluvremenu ponašali kao da igramo protiv Čikago Bulsa... Ili, pošto sad nisu Bulsi aktuelni u NBA, kao da igramo protiv Voriorsa.

To je bila slika našeg tima na početku i ne mogu da razumem zašto je bilo tako. Posle smo kontrolisali meč dobro i na kraju je odlučio jedan detalj – jedan šut, jedan skok, jedan mali detalj... Mislim da smo u nastavku igrali kako bi trebalo da igramo. Moramo da nastavimo tako, a sada se pripremamo za sledeću utakmicu'', istakao je Tomić.

U sledećem kolu Zvezda će 16. januara gostovati ekipi Valensije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke