Tomić oprezan pred utakmicu sa OKK Beogradom

Autor: Beta Beta
utorak 07.05.2019.
15:51
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da njegovi igrači moraju da budu koncentrisani i oprezni u predstojećoj utakmici protiv OKK Beograda, u četvrtom kolu Superlige Srbije.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Zvezde igraju u sredu od 19 časova kao domaćini protiv OKK Beograda, utakmicu četvrtog kola Grupe A u Superligi Srbije.

"Očekujem da odigramo još jedan dobar meč, nakon derbija grupe sa FMP-om. Ne sme biti nikakvih padova koncentracije, praznog hoda u igri jer svi timovi koji igraju protiv Crvene zvezde, što je normalno i sportski, daju maksimum u tim utakmicama. Zato moramo da igramo odgovorno, da se držimo dogovora, da igramo angažovano u odbrani, čime bi nam put ka pobedi bio znatno lakši", rekao je Tomić za klupski sajt.

Posle tri kola Zvezda ima sve tri pobede, a OKK Beograd pobedu i dva poraza.

"Ovo će nam biti prva utakmica sa OKK Beogradom koji je dobrim igrama obezbedio plasman u Superligu kroz domaću KLS ligu. Mlada ekipa, koja je željna dokazivanja i zato moramo da odgovorimo energijom i čvrstom igrom, posebno u odbrani. Svaka ekipa u Superligi ima kvalitet, nema opuštanja, jer prvo mesto donosi prednost domaćeg terena do samog kraja", rekao je košarkaš Zvezde Dejan Davidovac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke