Tomić oprezan pred duel sa FMP-om

Autor: Beta Beta
petak 18.01.2019.
14:51
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Milan Tomić rekao je danas da njegova ekipa mora da udje koncentrisano i oprezno u utakmicu sa FMP-om u ABA ligi.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Zvezde igraju u subotu od 19 sati protiv FMP-a, utakmicu 16. kola ABA lige.

"Očekuje nas utakmica na našem parketu posle dve nedelje. U goste nam dolazi FMP, veoma talentovana i mlada ekipa koja je u dosadašnjem toku ABA lige pokazala kvalitet. Potrebna nam je koncentracija tokom čitavih 40 minuta jer smo u nekim od prethodnih utakmica videli da pad od samo nekoliko minuta može skupo da košta", rekao je Tomić za klupski sajt.

Košarkaš Zvezde Boriša Simanić podsetio je da je ekipa u poslednje dve nedelje imala naporna putovanja, ali je rekao da crveno-žele pobedu protiv tima iz Železnika.

"Za nama su veoma naporne dve nedelje na relaciji Novo Mesto-Laktaši-Španija i zaista se radujemo što ćemo konačno igrati pred našim navijačima. Dugo poznajem brojne igrače FMP-a i u pitanju je zaista talentovana ekipa. Želimo da pobedimo u ovoj utakmici, a za to je neophodno da budemo koncentrisani tokom celog meča, što možda nije bio slučaj u nekim prethodnim utakmicama", naveo je on.

Trener FMP-a Vladimir Jovanović rekao je da je neporažena Zvezda apsolutni favorit.

"Još jedna teška utakmica za nas. Očekuje na ekipa koja je jedina neporažena i koja igra najbolje u dosadašnjem delu sezone. Sve to samo govori da je Zvezda apsolutni favorit. Verujem da možemo da odigramo dobru utakmicu i ukoliko nam se ukaže prilika učinićemo je zanimljivijom", rekao je on, preneo je sajt ABA lige.

Košarkaš FMP-a Zoran Paunović naveo je da će njegova ekipa pokušati da pobedi Zvezdu.

"Zvezda je jedina neporažena ekipa u ABA ligi i očekuje nas teška utakmica. Mislim da možemo da igramo sa Zvedom, ali je potrebno uložimo ogromnu energiju i da pružimo maksimum tokom čitavog meča. Mi uvek idemo na pobedu bez obzira ko nam je protivnik i tako će biti i u Pioniru", dodao je Paunović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crno beli do kraja
Saturday, 19.01.2019
01:51

Hahaha biće ovo dobra prijateljska utakmica...

avatar
Don Kihot
Friday, 18.01.2019
22:30

Da li će se pojaviti neko koji neće da priča kako su svi opasni i znaju da igraju nego će da kaže jednom u životu da smo favoriti i da je sve sem pobede veliki neuspeh! Preuzmite odgovornost gospodo više!

avatar
Zika.Slika
Friday, 18.01.2019
18:56

jedan klub , jedan grb , jedna istorija , jedan gazda ... jednostavno Zeleznik

avatar
petar000
Friday, 18.01.2019
16:54

Zeznuta je to utakmica, nema sta.

avatar
micasso
Friday, 18.01.2019
16:13

Hahhaaahhahahahha e svasta...