Tomić objasnio zašto je Zvezda očajno odigrala u produžetku

Autor: Darko Mitrović
petak 18.10.2019.
09:16
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Bez ove dvojice igrača nije moglo bolje?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti


Podsetimo, ''Ponos Izraela'' je u uvodnim minutima meča poveo sa 17:2, pa je Zvezda čitavim tokom utakmice morala dajuri rezultat i na kraju u tome uspela, kada je izborila produžetak, uz promašen šut Bilija Berona za pobedu.

U dodatnih pet minuta ušlo se rezultatom 67:67, a onda nova serija Makabija od 17:2, posle koje Zvezda više nije imala vremena da uzvrati.

Navijači su bili iznenađeni tim velikim padom u igri u produžetku, nadali su se preokretu, ali posle meča trener Milan Tomić je podsetio da nije mogao da računa na dvojicu veoma važnih igrača u odlučujućim minutima utakmice.

''Čestitke Makabiju na pobedi.

Na početku utakmice nismo odigrali dobro, dozvolili smo Makabiju dosta kontranapada. Ipak, u nastavku smo postavili dobru pozicionu odbranu, počeli smo da ubacujemo i vratili se rezultatski u utakmicu.

Na kraju smo imali i taj otvoren šut za tri poena koji bi nam doneo pobedu, dok je u produžetku bilo teško reagovati bez Gista koji je bio povređen, i Fajea koji je izašao iz igre zbog pet ličnih grešaka.

Moram da čestitam mojim momcima što su se borili do samog kraja, i što su došli u poziciju da dobiju ovu utakmicu'', istakao je Tomić, a prenosi klupski sajt.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Lazović
Friday, 18.10.2019
12:56

Kako smo igrali, cudo je pravo da smo dosli na sut za pobedu. Ali ovo se moralo dobiti, s obzirom kakav je Makabi bio.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 18.10.2019
11:26

Od suta za pobedu da visokog poraza, sta ti je kosarka.

avatar
dusko
Friday, 18.10.2019
11:05

"Tomiću ne filozofiraj"

avatar
Wilt 100+
Friday, 18.10.2019
10:27

nije mi jasno šta je problem sa ,,braćom Brown" razumem da ne ide šut ali da toliko nisi u utakmici psihički ...a nisu zeleni igrači pogotovu Derick-a koji ima 6-7 sezona u evropi.

avatar
Hannibal Lecter
Friday, 18.10.2019
13:01

strasno ako ne dodju sebi uskoro ili se ne dovedu adekvatne zamene bice zeznuto... mada pravog igraca treba sacekati, mislim da Derika, ipak je on klasa da bih celu sezonu igrao lose, doduse izasao je iz teze povrede... da je fit mogli bi smo o njemu da sanjamo u dresu zvezde... to kazem za one koji nisu upuiceni o kakvom igracu je rec