Tomić o ključnim igračima Monaka, mogu li da naprave problem Zvezdi?

Autor: Beta Beta
utorak 13.11.2018.
13:06
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da u predstojećoj utakmici Evrokupa protiv Monaka nema nepoznanica, ali i da pored toga očekuje težak meč.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Zvezda će sutra u Hali "Aleksandar Nikolić" dočekati Monako, a Tomić je dodao da mu je ceo tim na raspolaganju.

"Očekuje nas čvrsta, teška utakmica, protiv ekipe koja puno igra u tranziciji, i koja dosta zavisi od igre svojih bekova koji nameću ritam - Nidama, Džonsa i Robinsona, ali im je napadačka igra takođe dosta zasnovana i od pik igre sa Kikanovićem koji je i ključni igrač Monaka", rekao je Tomić za klupski sajt.

"Ne treba zaboraviti ni nekoliko dobrih francuskih igrača koji dosta utiču na igru tima. Sve u svemu, fizički jak tim, dobra ekipa koja se bori za vrh tabele. Odigrali smo jedan meč, sada se već poznajemo, i neće nam biti lako", rekao je trener crveno-belih.

Centar Crvene zvezde Maik Cirbes kazao je da njegova ekipa mora koncentrisana da bude tokom svih 40 minuta.

"Očekuje nas utakmica protiv zaista dobrog tima. Odigrali smo vrlo tvrdu i neizvesnu utakmicu u Monte Karlu, i sada znamo kakvog protivnika očekujemo.

Takođe, očekuje nas duel sa fizički vrlo dobrim timom, i mi moramo da odgovorimo velikom energijom. Deo te energije očekujem da nam daju i naši navijači, jer je igranje u našoj dvorani uvek naša prednost.

Sada se znamo, ali takođe znamo i važnost ove utakmice jer je ekipa Monaka takođe kandidat za najviši plasman u grupi", rekao je Cirbes.

Karte za ovu utakmicu puštene su u prodaju od ponedeljka u svim poslovnicama Eventima, kao i na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić" u sredu od 16 časova do početka utakmice.

Utakmica Grupe A Evrokupa između Zvezde i Monaka igraće se sutra od 19.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke