Tomić nije dužio nakon poraza od Krke, sve objasnio u tri rečenice!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 20.10.2019.
21:37
Izvor: Sportske.net

Da li postoji problem u Crvenoj zvezdi?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras poražena od Krke u Novom mestu sa 79:77 što je produžilo niz poraza "crveno-belih" na tri meča u svim takmičenjima.

Trener beogradskog tima Milan Tomić nije bio preterano raspoložen za priču, pa je u vrlo kratkim crtama najavio određene promene.

"Čestitao bih Krki na odličnoj utakmici i pobedi. Odigrali smo stvarno loše u drugom poluvremenu. Postoji mnogo problema, neke odluke moraju da se donesu. Videćemo šta će biti", rekao je Tomić posle utakmice.

Crvena zvezda u narednom kolu dočekuje Megu Bemaks, ali pre toga u dvorani "Aleksandar Nikolić" igra protiv Barselone u Evroligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dex
Sunday, 20.10.2019
23:16

Probleme si trebao da resis a ne da ih stvoris. Imas najjaci tim u klubskoj itoriji ali nazalost nemas kapacitet da ih vodis. Daj boze da nisam u pravu

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 20.10.2019
23:14

Koliko para toliko muzike.

avatar
nemam pojma
Sunday, 20.10.2019
23:01

Nije da se mešam u stvari kluba iz predgrađa, ali mislim da bi tim: Pot, Uskoković, Beron, Jeremić, Radanov, Dobrić, Davidovac, Perperoglu, Simanić, Faje, Gist, Kuzmić (Jovanović), mnogo kompaktniji i bolji od ove legije stranaca i loših domaćih igrača poput Lazića i Čovića. Naravno, da ih trenira Jovanović ili Topić. U timu dozvoljen broj stranaca, u timu puno rezerve za napredovanje, igrači iako mladi, uglavnom atlete.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 20.10.2019
21:52

Mora budžet za osvajanje €L da se podigne na budžet jednog NBAligaša, da se dovedu još koliko fale da se kompletira tim stranaca, možda i strani trener, ali zapamtite dobro jedan je prvi plejmejker i jedan je gazda. Znate li vi gde je Crvena zvezda uopšte?