Tomić našao negativnu stvar u pobedi

Autor: Beta Beta
subota 17.11.2018.
23:59
Izvor: Beta

Milan Tomić je bio zadovoljan, ali nisu mu promakle greške svog tima.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da je zadovoljan izdanjem svoje ekipe u utakmici osmog kola ABA lige i pobedom protiv ekipe Mornara.

"U trećoj četvrtini smo primili 27 poena i to je jedina negativna stvar. Odigrali smo kvalitetnu utakmicu s 26 asistencija i, konačno, samo 10 izgubljenih lopti", rekao je Tomić novinarima u Beogradu.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Mornar sa 104:71 u osmom kolu Jadranske lige u hali "Aleksandar Nikolić".

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević čestitao je Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi i dodao da su njegovi igrači pružili vrlo bledu partiju, kao i da se nada da će se to popraviti u skorijoj budućnosti.

"Sam podatak da smo dozvolili protivniku 23 ofanzivna skoka govori koliko je voljni momenat bio loš kod mojih igrača. Za sve ima lek, kada se odigra dobro dobiju se premije, kada se odgra loše biće i kazne. Moraćemo da probudimo neke igrače i nadam se da čemo to uspeti u skorijoj budućnosti", rekao je Pavićević.

On je dodao i da je iznenadjen nezalaganjem svojih igrača i igrom"bez srca, bez borbe".

"Pred kraj je bilo 15 razlike i odjednom se igrači Zvezde bacaju po terenu, kao da oni gube, a moji igrači čekaju samo da se utakmica završi. Pružili smo više nego bledu partiju i očigledno je da imamo problema ove godine, pokušaćemo da što brže odreagujemo, ali nije prijatno izgubiti ovako", kazao je Pavićević.

Na pitanje novinara kako uspevaju da igraju na dva fronta, Pavićević je rekao da ABA liga mora biti prioritet u odnosu na Evrokup.

"Igranje na dva fronta nas mnogo košta, tu ima ekipa mnogo jačih od nas, ali je glavni problem što ne možemo da udjemo u dobar ritam treninga. Jedva čekam da završimo s Evrokupom i da se fokusiramo na Jadransku ligu i jedan trenažni proces", rekao je Pavićević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ISTINA BOLI
Sunday, 18.11.2018
09:52

Ne volim kada treneri ovako pricaju! Cuj njemu ne valja sto je u jednoj cetvrtini primljeno 27 poena,pa mora i protivnika u nekom delu meca da ide sut,cak i da igramo vrhunsku odbranu,tj da imamo i igrace i trenera i sve kao Olimpijakos ili Fener,pa i oni dodju i prime po 90-100 poena po mecu,cak to prime i od realno dosta losijih klubova od njih.