Tomić konačno potpuno zadovoljan, "crveno-beli" odigrali bez greške

Autor: Beta Beta
sreda 12.12.2018.
22:34
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da je njegova ekipa večeras protiv Breše igrala bez greške, kao i da crveno-belima mnogo znači plasman u Top 16 fazu Evrokupa.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

"Ovo je bila naša odlična utakmica tokom svih 40 minuta. Pokušao sam da nađem nešto loše posle meča, ali nisam našao. Čestitam mojim igračima, pokazali su da znaju da igraju utakmice pod pritiskom, jer je danas utakmica bila pod pritiskom. Ovo je bila prva utakmica u sezoni koju smo morali da dobijemo", rekao je Tomić novinarima posle meča.

Zvezda je večeras u Beogradu sa 103:67 pobedila Brešu devetom kolu Grupe A, a zahvaljujući pobedi Monaka nad ekipom Galatasaraja, obezbeđen je i prolazak u narednu rundu. 

 "Znači mnogo plasman u Top 16. Znate, nikada ne gledam s kim ćemo igrati nadalje. Bitno je da smo prošli, a ko će biti protivnici... Idemo utakmicu po utakmicu", rekao je on.

On je dodao da je njegova ekipa imala imperativ pobede večeras, upravo zbog plasmana u Top 16 fazu Evrokupa.

"Pokazali smo karakter u teškim situacijama. Momci su pokazali da su tim. Danas ih je bilo zaista lepo gledati", rekao je Tomić.

Zvezda je prvo poluvreme dobila sa rekordnih 43 poena razlike - 65:22.

"Ne može to da se dogodi svaki put, ne može svaki put da se postigne 65 poena... Imali smo 66 odsto šuta za tri. Mislim da je odbrana bila taj faktor koji je doneo toliko poena i tu razliku. Postavili smo telo, a posle su iz tranzicije dolazili poeni iz tranzicije", rekao je Tomić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke