Tomić: "Bilo bi lakše da Breša ima skor 3:0"

Autor: Beta Beta
utorak 23.10.2018.
15:50
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Milan Tomić rekao je danas da njegova ekipa mora da bude oprezna u predstojećem meču protiv Breše u Evrokupu i dodao da bi bilo lakše pripremiti tu utakmicu da italijanski tim do sada ima tri pobede, a ne tri poraza.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Zvezde putuju danas za Milano, odakle će autobusom produžiti za Brešu, gde ih u sredu očekuje meč četvrtog kola Evrokupa.

"Breša do sada nema nijednu pobedu u Evrokupu i meč sa Zvezdom je samo jedan dodatni motiv. To znači da i mi moramo da budemo maksimalno oprezni i da odigramo kvalitetnu utakmicu, ali svih 40 minuta, jer 35 neće biti dovoljno", rekao je Tomić pred put za Italiju.

Crveno-beli za sada imaju perfektan skor u Grupi A Evrokupa, dok je italijanski predstavnik na začelju tabele sa tri poraza.

"Imaju dosta iskusnih dobrih igrača, dosta energije u tim igračima, i negde bi bilo lakše pripremiti ovu utakmicu da Breša ima skor 3:0. Ovako, pritisak je na nama", rekao je Tomić.

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac kazao je da njegova ekipa želi da seriju pobeda nastavi i u Breši.

"Odlazimo u goste ekipi koja ima skor 0:3 i koja će sigurno pokušati da dođe do prve pobede u ovogodišnjem takmičenju na svom parketu. S druge strane, mi želimo da nastavimo seriju pobeda i naš cilj se zna", rekao je Davidovac.

"Ekipa Breše preti kao tim, najviše u tranziciji, svi trče dobro i šutiraju, i to rade iz svih pozicija, zato moramo da kontrolišemo ritam utakmice svih 40 minuta i to je neki osnovni i primarni cilj za ovaj meč i naš uspeh", dodao je on.

Utakmica Breša – Crvena zvezda mt:s igra se sutra od 20.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke