Todorović: "Sledeći meč je prekretnica"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.11.2017.
17:35
Izvor: Sportske.net

Strateg kragujevačkog Radničkog Zoran Todorović smatra da bi subotnji duel sa zemunskom Mladosti mogao da predstavlja prekretnicu za njegov tim.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Kragujevčani su loše otvorili sezonu, vezali tri poraza u Košarkaškoj ligi Srbije, a trener Zoran Todorović govorio je posle poraza od Dunava da bi moglo da dođe i do određenih rezova.

Uoči sutrašnjeg duela sa ekipom Mladosti iz Zemuna Zoran Todorović je podsetio da situacija nije sjajna i da bi zbog toga subotnja utakmica mogla da predstavlja prekretnicu.

"Za nas je ovo možda najbitnija utakmica, treba da predstavlja prekretnicu KKK Radnički. Zagrizli smo tvrd orah u startu, možda sve ne funkcioniše kako smo želeli. Česta promena ekipe, da li smo 'pogodili' igrače za kratko vreme... Sve će se pokazati baš na ovoj utakmici koja sledi u subotu", kazao je Todorović.

KKK Radnički nakon tri kola ima negativan skor (0-3), naredni rival je u nešto boljem položaju jer je uspeo da ostvari jednu pobedu.

"Trener Maksimović, poznat Kragujevčanima kao pomoćnik Mute Nikolića, je radio i u FMP, igrao ABA ligu. Česte promene u odbrani i agresivnost u igri su njegove odlike koje presađuje na igrače da bi došli do pobede. Protiv Vojvodine su imali 53 skoka, to moramo dobro da zapamtimo i da odreagujemo, da probamo da ih neutrališemo. Odlično trče kontranapade, baš zbog tog skoka" istakao je Todorović.

Domaćin je obezbedio slobodan ulaz za duel sa Zemuncima, a Todorović nije propustio priliku da pozove navijače da dođu u "Jezero".

"Pozivam publiku da podrži ove momke da dođemo do te pobede. Mnogo je bitna za dalji tok takmičenja i bitisanje KKK Radnički. Uz pobede je sve mnogo lakše", zaključio je Todorović.

Utakmica četvrtog kola Košarkaške lige Srbije između KKK Radnički i Mladosti iz Zemuna igra se u subotu, 4. novembra od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke