To je Partizan - Robinsonu stižu poruke podrške!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.10.2016.
20:01
Izvor: Sportske.net

Nije Partizanov Amerikanac otvorio sezonu na način koji bi navijačima pokazao da će biti pojačanje, ali su mu pristalice kluba iz Humske posle današnjeg meča u Skoplju uputile poruke podrške.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Dvojica Amerikanaca stigla su tokom minulog leta u KK Partizan NIS a Vilijam Hačer za sada pokazuje mnogo više od Frenka Robinsona koji za sada ima dosta problema.

Momak koji je svojevremeno sarađivao sa Aleksandrom Džikićem u ljubljanskoj Olimpiji propustio je dobar deo pripremnih utakmica, a na prve dve takmičarske nije pokazao ništa što bi opravdalo epitet pojačanja.

Na prvom meču u Baru Frenk Robinson je na parketu proveo 11 minuta, pogodio dva slobodna bacanja, ali je iz igre imao 0/2 i pritom izgubio tri lopte. Dva minuta više proveo je Robinson na parketu u meču sa MZT-om, ali je ovoga puta ostao bez poenterskog učinak, s tim što je upisao dve asistencije uz nove tri izgubljene lopte.

Kada pogledate prosečan učinak Frenka Robinsona nakon dva odigrana meča stvari izgledaju prilično loše. Samo jedan poen po utakmici uz tri izgubljene lopte i -5.5 indeksiranih poena deluju frustrirajuće.

Uprkos svemu rečenom, Frenk Robinson je nakon današnjeg duela u Skoplju dobio poruke podrške putem društvenih mreža, a na jednu je odgovorio i time pokazao "Grobarima" da ne namerava da posustane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 05.10.2016
10:06

Institucija... Jedva cekam petak :)

avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 05.10.2016
00:16

Ja sam za to da svaki igrač dobije podršku, mislim da tako i treba, ali ne treba da se trošimo na ovoga. Do sad mu najjače takmičenje bilo 2. turska liga, bio je povređen ko zna koliko i prosto ako želimo visok plasman ovakvi nam ne trebaju. Dao bih mu šansu do decembra. Ako za dva meseca ništa ne pokaže treba otkaz dobiti. A možda su mu i ova dva meseca previše.

avatar
Paul George
Tuesday, 04.10.2016
20:56

Tako treba!Podrska za Robinsona,jeste odigrao 2 tekme kao da je zalutao u kosarku,ali u petak njemu dati ovacije bas jake,cisto da oseti podrsku i da zna da verujemo u njega.Znacice mu to mnogo,svakom igracu to znaci,pa i Bogu kosarke Jordanu!

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 04.10.2016
20:10

Jednostavno to smo mi.

avatar
Tuesday, 04.10.2016
20:09

Ха ха ха оволики наслов и онда објављена 2 твита :D Трла баба лан да јој прође дан...