To je NBA, Šarić nije imao pojma o trejdu!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 11.11.2018.
12:33
Izvor: Sportske.net

Dario Šarić je napustio redove Filadelfije nakon trejda.

Beta/Chris Young/The Canadian Press via AP
Beta/Chris Young/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Džastin Peton i Džimi Batler su iz Minesote prešli u Filadelfiju, a u suprotnom smeru idu Roberto Kovington, Dario Šarić i Džered Bejlis, kao i pik druge runde drafta za neku od narednih godina.

Ono što je zanimljivo i što je apsolutno legitimno od strane NBA lige jeste da pojedini košarkaši uopšte i ne znaju da će biti trejdovani.

Samo nekoliko sati pre početka meča Filadelfije i Memfisa Elton Brend (glavni i odgovorni u Siksersima) je saopštio Dariju Šariću da će biti trejdovan u Minesotu.

"Nisam znao ništa o mom prelasku u drugi klub, a o tome nije ništa znao ni trener Bret Braun ni generalni menadžer Siksersa. Jednostavno, tako su se dogovorili vlasnici klubova i moje je da se nametnem igrama u novoj sredini. Tako to ide u NBA ligi. Verujem da ću u tome brzo uspeti. Kako sam čuo, očekuje me u startu dobar status u Vulvsima"
, rekao je Dario Šarić.

Dario Šarić nije na visokom nivou od početka sezone, a nakon kritika koje je dobijao pravdao se na manjak snage zbog igranja za reprezentaciju tokom leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Algebrons
Sunday, 11.11.2018
13:47

Tauns-Šarić visoki duo Minesota - njima će dve stolice ubacivati kombinovano 30 poena po utakmici, onako u laganom ritmu.