Teška saobraćajka Ognjena Kuzmića!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.07.2019.
10:25
Izvor: Sportske.net

Užasan vikend... Molimo se i za Kuzmića.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle jučerašnjih strašnih vesti o bolesti Siniše Mihajlovića, danas stiže još jedna loša vest.

Centar Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo je jutros tešku saobraćajnu nesreću, potvrdila je Crvena zvezda u saopštenju na klupskom sajtu.

''KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obaveštava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banja Luka - Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda i u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd.

KK Crvena zvezda o daljem toku situacije infromisaće javnost kada bude prikupio kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije'', navodi se u saopštenju.

Ognjen Kuzmić se početkom ovog leta vratio u Crvenu zvezdu iz Real Madrida kao veliko pojačanje za narednu evroligašku sezonu, a nalazi se i na suženom spisku reprezentativaca Srbije za Svetsko prvenstvo u Kini.

Sve to sada pada u drugi plan, najvažnije je da snažni centar dobije ovu, najtežu bitku. Drži se, Ognjene!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Sunday, 14.07.2019
11:13

Strasno! Da nam ti dodjes u arenu jos neki put makar na stolici sedeo. Izdrzi, jaci si.

avatar
papirnica
Sunday, 14.07.2019
18:05

Pa da najbiitnije je on a što je skoro ubijo ona druga dvojica u drugim avtomobilom to nikome nije briga ja se nadam da preživi i da ga ona dvojica iztuže do bankrota.

avatar
papirnica
Monday, 15.07.2019
19:36

Napisao sam to što je istina on je kriv za taj udes on je vozio brzo izgubio kontrolu nad svojim vozilom i udario u kola koja su vozila suprotno izleteo iza krivine na drugu traku i za malo što nije ih ubio.

avatar
babaroga
Monday, 15.07.2019
18:51

Sta si ovo napisao?