Tepić o čudnom sistemu, Milutinov o mogućim mukama selektora Đorđevića

Autor: Beta Beta
nedelja 24.02.2019.
22:32
Izvor: Beta

Košarkaški reprezentativac Srbije Milenko Tepić rekao je da je sistem kvalifikacija za ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Kini čudan, ali da je ekipa ispunila cilj današnjim plasmanom na to takmičenje.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se danas na Svetsko prvenstvo u Kini pošto je u Beogradu pobedila Izrael sa 97:76, u poslednjem kolu kvalifikacione Grupe L.

"Svakome znači da igra u reprezentaciji, drago mi je što na bilo koji način mogu da pomognem. Ceo sistem ovih kvalifikacija je jako čudan, igramo u različitim sastavima, ekipa koja igra kvalifikacije možda neće igrati na samom prvenstvu. Ali, imali smo jedan cilj sve vreme, uspeli smo u tome", rekao je Tepić novinarima u Beogradu.

Centar Nikola Milutinov ocenio je da je Srbija zaslužila plasman na Svetsko prvenstvo.

"Odigrali smo odlično danas, dobra je utakmica i mislim da su navijači uživali. Zaslužili smo da se plasiramo na Svetsko prvenstvo, verujem u naš tim i mislim da svakoga možemo dobiti. Nisam imao strah pred ovu utakmicu jer verujem u ekipu, bez obzira na to kojih 12 igrača igraju", rekao je Milutinov.

On je dodao i da nije siguran da li će igrati na Svetskom prvenstvu u Kini.

"Ne znam da li ću igrati i na prvenstvu, ali voleo bih. Imamo mnogo igrača, naročito kada dođe leto i kada svi budu spremni, muka će biti selektoru. Imali smo možda pritisak javnosti, jer neki ljudi ne znaju kako je kada vam klubovi ne dozvoljavaju da igrate za nacionalni tim", rekao je Milutinov.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke