Teova 'simultanka' u senci De Koloove povrede

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.01.2016.
16:39
Izvor: Sportske.net

Košarkaši moskovskog CSKA upisali su petnaesti ovosezonski trijumf u regionalnoj VTB Ligi, a pobeda na gostovanju Saratovu i nova sjajna partija Miloša Teodosića pali su u drugi plan zbog povrede Nanda De Koloa.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Lider regionalne VTB lige nastavlja da deli lekcije protivnicima pošto je u nedelju kao gost slavio protiv Saratova rezultatom 91:72 (20:13, 22:21, 32:23, 17:15).

Petnaesti trijumf moskovskog CSKA na 16 odigranih utakmica pao je u drugi plan zbog povrede francuskog internacionalca Nanda De Koloa koja bi mogla da bude ozbiljnije prirode.

Više o povredi plejmejkera "Armjeaca" mogli ste da pročitate OVDE!

Nažalost, u senci De Koloove povrede ostala je još jedna sjajna partija srpskog reprezentativca Miloša Teodosića koji je bio najbolji pojedinac na meču.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije proveo je 25 minuta na parketu a za to vreme je postigao 22 poena (2/4 za dva, 3/7 za tri, 9/9 sa penala) i tome dodao 5 skokova i 5 asistencija.

Sa takvim učinkom Miloš Teodosić je bio najzapaženiji pojedinac na utakmici ali je sve to manje važno jer postoji velika verovatnoća da je CSKA pretrpeo ozbiljan udarac zbog De Koloove povrede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke