Teova hronologija povreda

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.08.2019.
12:59
Izvor: Sportske.net

Koliko je prošli put pauzirao zbog povrede stopala?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije priprema se za put u Kaunas, gde će sutra ponovo odmeriti snage sa selekcijom Litvanije u sklopu priprema za ''Mundobasket'' u Kini.

Ali, sa ekipom neće biti Miloša Teodosića, koji je posle samo par minuta u igri sinoć osetio bol u predelu stopala i sada svi iščekujemo zvanične informacije o ozbiljnosti povrede i da li je zaista u pitanju obnovljena povreda koja ga je mučila i u Klipersima.

Podsetimo, on je na početku sezone 2017/18 u NBA ligi propustio čak 22 utakmice zbog povrede tetive stopala, odnosno oko mesec dana je bio van terena, ali nažalost, to nije bilo sve.

Nedugo pošto se vratio na parket, on se na povredu požalio i početkom januara 2018. godine, tokom meča sa Šarlotom (106:98). I tada je otežano hodao i tri minuta pre kraja završio meč.

Posle obavljenih pregleda stigla je informacija da nije bila u pitanju povreda stopala, ali smo par dana kasnije, u porazu od Oklahome, 5. januara 2018, ponovo je osetio jak bol u predelu stopala,  pa je u drugoj četvrtini morao van terena.

Ipak, ni tada nije dugo pauzirao, ali onda je 28. marta prošle godine stigla nova vest o Teodosićevim problemima sa stopalom, ovog puta bol je osetio tokom meča sa Milvokijem (105:98), u utakmici koju je odlično odigrao. Tada je iznet sa terena, posle čega je ponovo morao da pauzira...

Sve to je, izvesno, doprinelo da njegov boravak u NBA ligi ne bude dug, pa se zimus definitivno rastao sa Klipersima, a onda pauzirao da kraja sezone.

Nadamo se da ga sada ne očekuje neka nova pauza i da će do kraja dana stići dobre vesti u vezi sa njegovom povredom.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke