Teodosiću prekipelo, vraća se i to vrlo brzo!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 22.11.2018.
10:39
Izvor: Sportske.net, Glas Amerike

Miloš Teodosić je video kakva je NBA liga, a evo njegovih želja.

Epa/Michael Reynolds
Epa/Michael Reynolds

Povezane vesti

Los Anđeles Klipersi igraju dobro, ali šansu da nešto više pokažu ne dobijaju Miloš Teodosić i Boban Marjanović.

U poslednjem meču Klipersi su poraženi od Vašingtona, a Teodosić je istakao za "Glas Amerike" da nije tim imao koncentraciju kada je bilo presudno.

"Imamo dobar skor, bili smo blizu pobede i večeras, ali nismo imali koncentraciju", rekao je on.

Što se tiče manje minutaže, rekao je da se veoma teško navikava na to i da treba očekivati odlazak uskoro, i to u Evropu.

"Iskreno, malo mi je teže da se naviknem, pokušavam. Videćemo šta će se dešavati. Nemam nikakvih problema što se tiče povreda. Sigurno neću ostati ovde, došao sam, video sam kako to izgleda i nekako više uživam u Evropi, sigurno ću se vratiti u toku ove sezone ili na kraju sezone", rekao je on.

Boban Marjanović igra dobro kada dobije šansu, kao i uvek u NBA ligi do sada.

"Konkurencija je ogromna, Bobi je imao sjajnih partija i zaslužuje da bude u nekoj rotaciji gde bi trebalo da dobije više minuta. Mislim da će dobijati više šanse u nastavku sezone", ističe Teo.

Kada se radi o reprezentaciji, nemojte sumnjati u Teodosića koji je potvrdio učešće na Svetskom prvenstvu ukoliko budemo zaigrali u Kini.

"Sledeće leto je Svetsko prvenstvo i jako bitno i važno takmičenje za sve nas, pod uslovom da se kvalifikujemo. Verujem da će momci izboriti plasman na SP", rekao je Teodosić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 23.11.2018
21:49
avatar
Kori Volden
Thursday, 22.11.2018
18:53

Poslusaj srce , Milose, vreme je. I sam si rekao da ne zelis da dolazis kad previse ostaris...Ovo je idealni trenutak, ta sledeca sezona.

avatar
Mića86
Thursday, 22.11.2018
13:20

mislim da ne bi bilo fer prema onima koji su izborili učešće na SP, da neko ko uopšte nije hteo da igra u kvalifikacijama zauzme njihovo mesto u timu. Naravno, ukoliko izbore plasman na SP.

avatar
DekiStankovic5
Thursday, 22.11.2018
16:18

Bezi bre nezahvalnice jedan,koliko leta je bio sa reprezentacijom I sad ce Teodosic nekom da zauzima mesto,pa naravno da hoce,mi nemamo igraca kao njega.

avatar
ISTINA BOLI
Thursday, 22.11.2018
18:11

Mislim da nije fer,da neki poluproizvodi igraju za jednu veoma jaku kosarkasku reprezentaciju zbog toga sto 2 najjaca takmicenja na svetu,ne pustaju svoje igrace! Cuj ti njega,da umesto Teodosica igra Pot :D :D :D

avatar
Stefoon
Thursday, 22.11.2018
12:36

Na gotovo da upadnes na SP? Nisi ni jedan mec odigrao od kako si otisao u NBA.

avatar
Carina_11303
Thursday, 22.11.2018
12:24

Kasno je došao i nema tu sad hvatanja priključka. Samo da Bjelica, Bogdanović i Jokić nastave i da se nadamo da će Divac još nekog našeg igrača pogurati u NBA. Ogromna je razlika u klasi evrolige i NBA.