Teodosić upozorava, Mačvan misli da nije zaslužio poziv

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 18.07.2019.
14:09
Izvor: Sportske.net

Kapiten ne beži od medalje, ali kaže da put do nje neće biti ni malo lak.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Kapiten Srbije Miloš Teodosić jasno kaže da je cilj na Svetskom prvenstvu u Kini osvajanje medalje, ali podseća javnost da pud do toga neće biti ni malo lak. Zamenik kapitena Milan Mačvan misli da nije zaslužio poziv.

"Još jedno leto smo se okupili zajedno. Drago mi je da su svi momci tu, da krećemo sa uvodnim treninzima. Mislim da će biti izuzetno jako prvenstvo, ima osam do 10 reprezentacija koje žele jednu od medalja. Mi smo jedni od tih. Neće biti ni malo lako, čeka nas težak put do bilo koje od medalja. Na nama je da se spremimo i spremni dočekamo početak.

Igranje za reprezentaciju samo po sebi stvara pritisak. To što sam rekao osam do 10 ne znači da mi bežimo od bilo kakve vrste odgovornosti, već da ljudima koji misle da smo već u finalu stavimo do znanja da to finale neće tako lako doći.

Ko će se boriti za medalju? Amerika, Kanada, Australija, Španija, Francuska, Grčka, Nemačka, mi...to je sa nama već osam ekipa, ne bih nabrajao dalje
", rekao je Teodosić.

Milan Mačvan je propustio celu sezonu zbog povrede.

"Drago mi je da smo se okupili i da kreću pripreme, da ih odradimo najbolje moguće i da se kroz pripremne utakmice spremimo. Hvala na pozivu, sigurno da poziv nisam zaslužio i činjenica je da će meni mnogo više saigrači i treneri da pomognu nego ja njima. Osećam se dobro, zdrav sam, treniram već duže vreme, ali nedostaje ta timska košarka", rekao je Mačvan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Friday, 19.07.2019
14:23

Бар је поштен.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 18.07.2019
14:19

Ukoliko Macvan udje u ritam, oporavi se skroz...Bio bi veoma znacajan za ovaj tim s obzirom koliko smo deficitirani na 4. .

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 18.07.2019
14:14

Teodosic, Jovic, Micic, Bogdanovic, Milosavljevic, Guduric, Simonovic, Lucic, Bjelica, Jokic, Milutinov i Marjanovic. Ako ne Simonovic, onda mozda cak i Todorovic? Od svih 18 igraca, jedino je sigurno da nece putovati Avramovic i Jovanovic, Bircevic i Raduljica su itekako u igri, medjutim, jos juce sam napisao da mislim da ce taj 12-ti igrac biti ili Marko ili Milan.