Teodosić razbio Žalgiris!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.02.2016.
20:31
Izvor: Sportske.net

Kao što se i očekivalo, CSKA iz Moskve je savladao Žalgiris u gostima veoma ubedljivim rezultatom, a najefikasniji u svom timu bio je Miloš Teodosić.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Vođeni fantastičnom partijom Miloša Teodosića košarkaši CSKA iz Moskve su savladali Žalgiris i upisali 4. pobedu u Top 16 fazi Evrolige. Na kraju je rezultat bio veoma ubedljiv, bilo je 94:59.

Od samog početka nije bilo postavljano pitanje pobednika, CSKA je nametnuo svoj ritam, prednost je rasla u toku prve četvrtine, da bi na kraju ove deonice pisalo 11:26.

Rekli bismo da je pitanje pobednika već tada bilo rešeno, imajući u vidu stanje na terenu. Bilo je i +18 u drugoj deonici, ali su do kraja poluvremena izabranici Dimitrisa Itudisa usporili pa se otišlo na odmor uz rezultat 29:44.

+25 je bilo sredinom treće deonice kada je pitanje pobednika bilo rešeno, a domaći do kraja ne da nisu uspeli da smanje razliku, već su razbijeni, na kraju je bilo i +35.

Miloš Teodosić je zabeležio 20 poena, 4 asistencije i 3 skoka, De Kolo 19 poena, 3 skoka, 3 asistencije i 3 ukradene lopte, dok je odličan bio i Frilend sa 13 poena.

Inače, u ekipi CSKA su se svi upisali u listu strelaca.

Kod domaćih je najbolji bio Jankunas 16 poena, ujedno je bio i jedini dvocifren igrač na ovom duelu.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
novak djokovic
Friday, 05.02.2016
21:45

Teodosic spada u top 5 najboljih kosarkasa Srbije svih vremena.

avatar
Vekson
Friday, 05.02.2016
22:59

Po meni jeste, ali samo ako nam donese neko zlato! Inače ne. Jer, ako išta imamo to je nevjerovatno veliki broj vrhunskih i svjetskih košarkaša kroz istoriju.