Teodosić novi predsednik Metalca

Autor: Beta Beta
petak 02.10.2020.
15:38
Izvor: Beta

Nekadašnji košarkaš Metalca Jovan Teodosić, brat kapitena reprezentacije Srbije Miloša Teodosića, izabran je za novog predsednika tog kluba, saopšteno je danas.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Kako se navodi, na redovnoj izbornoj Skupštini kluba koja je juče održana u Hali sportova u Valjevu, dosadašnja uprava i predsednik Mihailo Poček podneli su ostavke i jednoglasno je izabran novi Upravni odbor, na čelu sa Teodosićem.

Poček je na početku Skupštine rekao da je iza Metalca teška, ali sportski uspešna godina.

"Metalac je u uslovima besparice i nagomilanih dugova izborio plasman u Super ligu Srbije. To je nešto na šta sam vrlo ponosan. Hvala treneru Djokiću i momcima koji su uspeli da iznesu veliki teret, naravno uz pomoć svih zaposlenih u klubu", rekao je Poček.

Račun Metalca je zbog izvršnih sudskih presuda bio u blokadi i klub je bio pred gašenjem.

Kako se dodaje u saopštenju kluba, zahvaljujući entuzijazmu i značajnoj finansijskoj pomoći pojedinaca račun je, pred kraj prelaznog roka, odblokiran i završen je proces stvaranja tima.

"Ipak, Metalac i dalje ima puno problema koje treba rešavati i za šta je potrebna sveža energija. Upravo iz tog razloga dosadašnja uprava kluba i predsednik podneli su neopozive ostavke", navodi se u saopštenju.
-
Baner 15

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke