Teo sve bliži "vetrovitom gradu"!

Autor: Nikola Miloradović
petak 30.06.2017.
11:21
Izvor: Sportske.net

Došlo je vreme da se jedan od najboljih evropskih plejmejkera oproba i u najjačoj svetskoj ligi.

Epa/Sergei Ilnitsky
Epa/Sergei Ilnitsky

Povezane vesti

Kako se 1. jul približava, sve je više navoda da bi Miloš Teodosić mogao u Čikago Bulse.

Srpski košarkaš je izjavio da bi voleo da se okuša u NBA ligi, predsednik moskovskog CSKA Andrej Vatutin je platom od četiri miliona evra na godišnjem nivou pokušao da ga ubedi da ostane u ruskoj prestonici, ali je izgleda da ćemo Teodosića naredne sezone ipak gledati u NBA ligi.

Iako nema zvaničnih potvrda, ali ni demantija, najnovije informacije dokazuju da je interesovanje Bulsa zaista veliko.

Naime, pojavila se informacija u američkim medijima da je Teodosić sve bliži Bulsima, za koje navodno sprski plej želi i da igra.


Teodosić je na radaru NBA klubova već neko vreme, a usezoni za nama su ga redovno pratili Bruklin Netsi, koji su u višenavrata slali svoje emisare u Moskvu. Ipak, Netsi su nedavno utrejdu dobili plejmejkera, stigao je D'Anđelo Rasel iz Lejkersa, paje jasno da bi iskusni srpski košarkaš imao jaku konkurenciju uBruklinu.

Što se tiče Bulsa, stigao je Kris Dan iz Minesote, tu su i Ajzea Kejnan, Kamerun Pejn i Džerijan Grent, ali je jasno da oni ne bi bili prava konkurecija jednom od najboljih evropskih plejeva.

Najveće pitanje koje se postavlja je šta će biti sa Ražonom Rondom, ukoliko Bulsi ne zadrže bivšeg košarkaša Boston Seltiksa, biće jasno da su se odlučili za Miloša Teodosića.

Koliko bi Teo mogao da zarađuje u "vetrovitom gradu", još uvek nije poznato, bilo je spekulacija da bi mogao da zarađuje i do 10 miliona dolara na godišnjem nivou, a kada pogledamo koliko će Bogdanović zarađivati u Sakramento Kingsima, jasno je da bi Teodosić lako mogao da dobije i jači ugovor.


Bulsi planiraju da rekonstruišu tim, ostali su bez najveće zvezde Džimija Batlera, fokusiraće se na razvoj mladih talenata poput Markanena (sedmi pik na ovogodišnjem draftu), Lavina i Dana, Teodosić i Dvejn Vejd će biti tu da ih podučavaju i da održe nade za plej-ofa.

Trener ekipe Fred Hojberg gaji ofanzivnu košarku u Čikagu, te nema sumnje da će se Teodosić lako uklopiti u čitavu priču.

Imao bi Teodosić sa kim da proćaska na treninzima Bulsa i na srpskom, kako je član Čikaga već par sezone Nikola Mirotić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Friday, 30.06.2017
14:21

Bas bih voleo da pokida. Ne bih neko pogresno da me razume ali mi deluje da moze lako da sklizne iskljucivo zbog kondicije. Ne deluje mi kao da ce prve godine biti u mogucnosti da izgura celu sezonu. Najbolji plej u Evropi sigurno, jedino da odabere ekipu gde ce imati razumevanja. Po meni ako bi mogao u Minesotu to bi bilo u fulu. Ljudi bi se preporodili kada bi videli sta je plej u odnosu na Rubija. On vazi za loseg sutera i za dobrog asistenta. A ima malo vise asistencija od Tea koji igra u Evropi sa igracima mnogo manjih mogucnosti od onih sto lete po 5 metara. A o sutu ne bih. Teo bi dao vise trojki nego sto bi ovaj tabli pogodio. E sad zasto to oni ne vide ja ne znam. Mozda bas zbog te prve godine privikavanja koja je ipak problem za Teodosicevih vec 30 godina. Bas iz tog razloga mislim da nece dobiti vise od Bogdana ali daj Boze da gresim! Samo da pokidaju na EP pa nek uzmu i po 45 milki! :)

avatar
ForzaJuve
Friday, 30.06.2017
12:41

Ne jednom od najboljih evropskih plejmejkera, vec najboljem!

avatar
Blackmamba24
Friday, 30.06.2017
13:16
avatar
Amar Zornic
Friday, 30.06.2017
11:52

Srecno Teo gde god da odes

avatar
Delija1389
Friday, 30.06.2017
11:32

Imaju 6 plejeva, malo nema logike da zele Tea, a pritom I obnovu ugovora sa Rondom. Doduse I nisu im nesto plejevi, ispalo je na kraju da je Kanan bio videci plej u PO, mada sad je tu I Dan, videcemo.

avatar
Mare93
Friday, 30.06.2017
11:48

Ronda će otkupiti, ne ostaje on u Čikagu.

avatar
Nenad Maslarević
Friday, 30.06.2017
12:05

Kad se rondo povredio, da se nije povredio chicago bi dobio bostona

avatar
Bari 1991
Friday, 30.06.2017
11:23