Teo skinuo čizmu, ali evo i loše vesti!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 26.08.2019.
12:21
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš se dobro oporavlja od povrede, ali...

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Veliki udarac doživela je reprezentacija Srbije, kada se već na startu priprema za Mundobasket povredio Miloš Teodosić.

Novi košarkaš Virtus Bolonje je posle samo par minuta provedenih na parketu, tokom duela sa Litvanijom u "Areni", morao u svlačionicu zbog povrede.

Ispostavilo se da je došlo do rupture tetive, ubrzo je postalo jasno da su šanse da sjajni plej zaigra u Kini minimalne.

Sa "čizmom" na nozi je ispratio saigrače u Kinu, selektor Đorđević je istakao da Teo nije optisan za Mundobasket, ali je bilo jasno da su šanse da zaigra u Kini jako male.

"Telegraf" je danas preneo da je Teodosić skinuo "čizmu", on je posetio jednu kliniku u Beogradu, hodao je bez ikakvih smetnji.

To su sjajne vesti, ali su razočaravajuće informacije ubrzo stigle iz Italije.

Naime, on će se u narednih par dana vratiti na Apenine, gde će nastaviti sa rehabilitacijom i u Virtusu se nadaju da bi mogao da bude spreman za početak sezone i duel sa Romom, koji je zakazan za 25. septembar.

Dakle, čini se da ipak neće putovati u Kinu, prema informacijama iz Italije posvetiće se oporavku, kako bi bio spreman za start takmičarske godine u Palakanestru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Obican gradjanin
Monday, 26.08.2019
12:56

I ako mi je zao sto nece igrati, ipak je došlo vreme da stupe mlade snage , on je svoje najbolje godine dao baš toj reprezentaciji...

avatar
babaroga
Monday, 26.08.2019
14:40

To podmladjivanje reprezentacije je glupost koje su se setili menadzeri da opravdaju prisutnost nekoliko h igraca u reprezentaciji koji to me zasluzuju. Klubovi to mogu da rade i razmisljaju na taj nacin. U reprezentaciji igra trenutno najbolji i tacka. Zamislite da se Ronaldo i Mesi nisu pozivali u reprezentaciju kad su prebacili triestu jer je treba podmladiti???

avatar
Nicklas Bendtner
Monday, 26.08.2019
15:51

Iskreno nije najbolji i mi se možemo tjesiti da jeste. Kvalifikacije su pokazale da nije više na tom nivou, još uvijek on može da da taj neki lucidan pas i postigne trojku ali u kontinuitetu mislim da ne može da iznese ovaj turnir i da je spreman. I da je otišao sigurno je da bi mu minutaža bila značajno manja nego na pređašnjim takmičenjima. Hvala mu za sve što je dao Srbiji jer je pokazao šta je pravi patriota igrajući kad god je mogao. Po meni ni u tom Virtusu neće imati baš ključnu ulogu kao što neki misle jer jednostavno povrede su učinile svoje i manjak utakmica od kako je otišao u NBA.

avatar
Grb partizana 1997?
Monday, 26.08.2019
12:50

Naravno, mec protiv Rome je bitniji. Samo lova bato, samo lova...

avatar
Dača
Monday, 26.08.2019
19:01

I dalje je ti je krivo što vas je ispalio? Neće čovek da ima posla s lopovima.