Teo: "Sale ima ludačku energiju"

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 13.10.2014.
16:51
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Najbolji košarkaš Srbije na nedavno završenom Mundobasketu u Španiji, na kome su „Orlovi“ osvojili srebro, apostrofija energiju selekora Aleksandra Đorđevića kao ključan faktor dobrog rezultata i velikog uspeha.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Miloš Teodosić nije štedeo reči hvale na račun selektora i ističe da nikada u životu nije radio sa trenerom koji ima takvu energiju.

"Jedina osoba koja je od početka verovala u ovaj tim je bio trener. On je od samog starta insistirao da možemo da postignemo veliki uspeh.

Ðorđević je dobar i inteligentan trener, posvećen je košarci, ali kod njega sam primetio neverovatnu, mogu slobodno da kažem, ludačku energiju. Ne mogu to da opišem, takvu energiju nisam video u životu."
kaže lucidni plejmejker i član idealne postave Mundobasketa.

Jedna od stvari koja je preokrenula tok igara naše reprezentacije na Svtskom kupu bio je čuveni Teov tajmaut na meču grupne faze protiv Brazila.

"Žao mi je zbog toga, ali takve stvari se dešavaju. Nekada ja, Kristić ili neko od iskusnijih igrača može da podvikne i na taj nači razmrda ekipu.

Ranije sam češće radio takve stvari. Nisam koristio iste reči, ali sam bio kritičan. Nekada je dobro da se na taj nacin razbudi ekipa."
zaključio je Teodosić koji je nakon fenomenalnih partija u dresu sa državnim grbom nastavio u istom ritmu i na klupskom planu na početku sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke